Dětský den v Ďolíčku

V úterý proběhne na stadionu dětský den s Memoriálem Lukáše Přibyla.

Dětský den v Ďolíčku

Již zítra, v úterý 6. června, proběhne na hlavním stadionu v Ďolíčku dětský den a po obědě také Memoriál Lukáše Přibyla. Program začne již v 11 hodin, kdy stadion otevře svoji hlavní bránu. Děti se mohou těšit na několik připravených atrakcí jako je skákací hrad, zorbing, fotbalový radar, na náměstíčku si budou moci zahrát ve fotbalové kleci, případně vyzkoušet i fotbalpool a nebude chybět ani fotbálek, Playstation konzole či westernová střelnice.

Na akci byly pozvány děti ze sousedních základních i mateřských škol. Program v Ďolíčku bude ovšem pokračovat až do 16. odpolední hodiny, tudíž mohou po škole dorazit i děti s rodiči z celých Vršovic či nedalekého okolí. Ve tři odpoledne je na programu divadelní vystoupení studia Strašilka. Pro děti je připraven pitný režim, zmrzlina a pro celé třídy i vstup zdarma do bazénu. Školy s největším zastoupením na zítřejší akci vyhrají hokejový dres Voráčka a bohemácky dres podepsaný hráči.

Ve 12:15 se mohou všichni těšit na autogramiádu hvězd z týmů Real Top Praha a Los Hokejkos. Tito hráči a slavné osobnosti totiž nastoupí od 13 hodin v Ďolíčku k utkání v rámci Memoriálu Lukáše Přibyla. Svoji účast mimochodem již potvrdil například Marek Nikl, Tomáš Ujfaluši, Marek Jankulovski, Vladimír Šmicer, Ondřej Pavelec, Michael Frolík, Jakub Voráček, Jiří Tlustý či Radek Smoleňák. Akce se koná za podpory Městské části Praha 10 a vstup na celý den bude ZDARMA.

Musíme všechny návštěvníky upozornit, že jelikož je celá akce určena pro děti, dle novely zákona bude areál stadionu nekuřácký a ve stáncích s občerstvením bude zakázáno prodávat alkoholické nápoje.