Konec hlasování se blíží

V klubových anketách můžete vybírat už jen do pátku, hlasujte také a vyhrajte!

Konec hlasování se blíží

Na internetových stránkách bohemians.cz jste mohli celý červen hlasovat v tradičních anketách Hráč sezony a Gol sezony. Hlasování se blíží ke svému konci a vy můžete už pouze do pátku udělit svůj hlas oblíbenému hráči či povedené akci. Vylosovaní fanoušci poté získají odměny z našeho fanshopu.

V anketě Hráč sezony jsou zařazeni všichni hráči, kteří zasáhli do soutěžního utkání v nedávno skončeném ročníku. Do ligového případně pohárového utkání zasáhlo přesně 27 hráčů v poli a 3 brankáři: David Bartek, Tomáš Berger, Martin Berkovec, Filip Blecha, Viktor Budinský, Petr Buchta, Tomáš Čížek, Martin Dostál, Bernardo, Tomáš Fryšták, Zoran Gajič, Martin Hašek, Milan Havel, Jan Holenda, Michal Hubínek, Jiří Jeslínek, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Jevgenij Kabajev, Dominik Kostka, Daniel Krch, Antonín Křapka, Jan Kuchta, Siim Luts, Miroslav Markovič, Dominik Mašek, Matúš Mikuš, Milan Nitrianský, Michal Šmíd, Michal Švec.

Naopak ve druhé anketě máte na výběr z pěti nominovaných gólových situací. Ve výběru naleznete chytrý lob Martina Haška, hlavičku Tomáše Čížka, dalekonosnou střelu Milana Havla, krásnou akci zakončenou Honzou Holendou a povedený přímý kop Martina Dostála. Videoukázky z nominovaných akcí si můžete pustit pod článkem.

Hlasování probíhá na speciálně vytvořených stránkách a zapojit se do ankety mohou pouze registrovaní uživatelé na Virtuálním Ďolíčku. Hlasovat můžete na internetových stránkách bohemians.cz do 30. června do 12 hodin. Pět vylosovaných hlasujících fanoušků se může těšit na odměny z fanshopu. Ankety probíhají na těchto stránkách:

HLASUJ V ANKETĚ HRÁČ SEZONY

HLASUJ V ANKETĚ GÓL SEZONY

Bohemka TV