Bohemka TV: V přípravě je zásadní výkon

Středeční zápas hodnotí Martin Hašek ml. a Lukáš Hůlka.

Bohemka TV: V přípravě je zásadní výkon

"Po minulém utkání, které se nám herně ani výsledkově nepodařilo, jsme měli pokyny na zlepšení organizace hry i nasazení, což se, myslim si, podařilo," začal s hodnocením utkání autor první vstřelené branky Martin Hašek ml. "Myslím si, že jsme byli dnes lepším týmem. Jen škoda, že jsme nevyhráli," litoval nakonec remízy.

Ovšem mladý záložník dobře věděl, že v přípravě nejsou na prvním místě výsledky: "Je to stále příprava, takže zásadní je výkon a ten byl dnes dobrý, takže jsme spokojení." Právě on využil ve 28. minutě přihrávky Michala Šmída a otevřel skóre utkání. "Snažili jsme se je presovat až nahoře. Zásadní bylo, že se Šmíďák nebál, vystoupil se svým hráčem hodně nahoru a potom mi to hlavou přihrál. Já jsem se tam ocitl úplně sám, až mě to šokovalo, tak jsem to propálil skrz gólmana. Těžil jsem z práce celého týmu," pochválil své spoluhráče Hašek.

Celý zápas včera odehrál stoper Lukáš Hůlka: "Většinu zápasu jsme hráli tak, jak jsme si řekli, což je vždy důležité." Po utkání ocenil i úroveň protivníka: "Zápas jsme hráli proti kvalitnímu soupeři a vždy je fajn, když vás prověří kvalitní soupeř." Po celý zápas pracovala defenziva Klokanů výborně, ovšem poté přišla dvouminutovka, kdy zelenobílí inkasovali rovnou dvakrát. "Osmdesát procent zápasu jsme hráli skvěle do defenzivy celý tým, ale musíte hrát celý zápas stoprocentně do defenzivy. Kvalitní soupeř vás jinak potrestá," viděl to jasně Hůlka.

Oba rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV