Bohemka TV: Druhá půle byla naše

Jan Kuchta a Petr Buchta hodnotí vítěznou generálku.

Bohemka TV: Druhá půle byla naše

Ze začátku byli dobří na míči, hodně kombinovali,“ začal v rozhovoru pro klubovou televizi útočník Jan Kuchta. „Nemohli jsme se do toho dostat,“ viděl začátek utkání mladý útočník Klokanů. „Postupem času jsme se přestali bát a ve druhé půli jsme hráli tak, jak jsme si představovali a dali jsme tři branky,“ uzavřel úvodní hodnocení.

A s jakými úkoly ho vypustil trenér Hašek do hry? „Zlepšit presink, zabíhat za obranu a podržet balón, abychom si oddychli,“ prozradil Kuchta. Po pár minutách na hřišti se dostal do stoprocentní příležitosti, ale neproměnil: „Myslím si, že jsem to neudělal zas tak špatně, akorát jsem si dal dlouhý dotek a brankář mi skočil pod nohy.

Ovšem ve své druhé příležitosti se nemýlil a vstřelil vítěznou branku. „Chtěl jsem to řešit tak, jak jsem to vyřešil, protože tam brankář měl hodně místo a chtělo to jen trefit.

Poprvé v přípravě nastoupil do zápasu obránce Petr Buchta: „Cítil jsem se dobře. Rameno mě už nebolí a fyzicky to bylo také dobré.“ Právě obránce Klokanů potvrdil, že druhý poločas jasně vyzněl pro Bohemku. „Začátek pro nás byl těžší a druhá půle byla již naše. Pomohl nám gól Pepy.“ A jak je na tom jeho operované rameno? „Rameno drží, lepší než předtím. Nevypadává. V obchodě nenakupuji z vrchních regálů, ale jinak dobrý,“ uzavřel s úsměvem na rtech Buchta.

Oba rozhovory ze včerejší generálky můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV