Na úterní pohárové utkání do Benešova

Klokany čeká ve 2. kole MOL Cupu třetiligový Benešov.

Na úterní pohárové utkání do Benešova

Po dvou ligových kolech čeká Klokany úterní pohárový zápas, oblíbené zpestření nejenom pro fanoušky. Los přisoudil Bohemce nedaleký Benešov, což znamená pro příznivce zelenobílých dobrou zprávu, neboť se přímo z Vršovic do Benešova mohou dostat vlakem i pod pětatřicet minut.

Stadionek třetiligového Benešova se nachází na adrese Ke Stadionu 576 ležící u hlavní spojky E55 a nedaleko autobusového a vlakového nádraží. Vstup na stadion je pouze jeden a to u tenisových kurtů u ulice Ke Stadionu. Jestli zamíříte na zápas automobilem, je možné využít parkovacích stání přímo u stadionu, připadně u nedalekého hotelu Benica. Parkování je zdarma a kapacita je přibližně 250 míst. Jestli zvolíte vlakovou dopravu, případně autobusovou, z nádraží na stadion vám potrvá cesta přibližně 15 minut a můžete se vydat buď na jih ulicemi Křížíkova, Jana Nohy a Spartakiádní, nebo využít severní cestu přes ulici Nádražní. Ideální vlakové spojení z Prahy je rychlíkem 719 Konopiště (z Vršovic 15:37), zpět odjíždí vlak v 19:52 (Os 2564) a ve 20:48 (R 702 František Bílek).

Stadion otevře svoji bránu hodinu a půl před utkáním (16:00) a v pokladnách se budou prodávat vstupenky za 100 Kč pro pány a za 50 Kč pro dámy. Jelikož se očekává návštěva přes patnáct set diváků, doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion. Pro příznivce Klokanů je vyčleněn jižní sektor na protilehlé straně hřiště, klub navíc požádal o zřízení provizorního stánku s občerstvením právě u sektoru pro fanoušky Bohemians. Zápas začíná v úterý 8. srpna v 17:30.