Milan Havel získal dvě trofeje

Reprezentační obránce zvítězil ve fanouškovském hlasování.

Milan Havel získal dvě trofeje

Bývalý obránce Milan Havel zvítězil v hlasování v anketách HRÁČ SEZONY a GÓL SEZONY. Fanoušci měli možnost hlasovat na internetových stránkách bohemians.cz a Milan Havel jasně ovládl obě kategorie.

Krajní obránce měl vynikající sezonu, na hřišti patřil vždy k nejlepším hráčům Klokanů a svými výkony si řekl i o reprezentační pozvánku na evropský šampionát do jedenadvaceti let v Polsku. Navíc dokázal vstřelit v září svůj první ligový gól, když do Ďolíčku přijela Zbrojovka Brno. Havel se prosadil téměř z poloviny hřiště, diváci České televize označili tuto branku jako gólem roku 2016 a fanoušci Bohemians ho nyní zvolili brankou sezony 2016/17.

K předání trofejí mělo dojít při prvním domácím ligovém utkání v Ďolíčku, ovšem Milanovo vytížení mu neumožnilo náš sobotní zápas s Karvinou navštívit. Proto jsou naše první gratulace virtuální a věříme, že v nejbližší době bude moci dojít k oficiálnímu předání před utkáním na našem stadionu. Zároveň nám dovolte mu popřát k jeho dnešním 23. narozeninám.