David Bartek má nárt pouze zhmožděný

Záložník Klokanů by mohl stihnout i nadcházející zápas v Brně.

David Bartek má nárt pouze zhmožděný

Po zápase v Benešove začali fanoušci okamžitě zjišťovat na sociálních sítích zdravotní stav Davida Bartka, který musel z důvodu zranění odstoupit již v prvním poločase úterního pohárového utkání. Těsně před koncem úvodního poločasu absolvoval záložník Bohemians souboj, kdy mu jeden ze soupeřů nastavil nešťastně nohu. Po chvilce musel ovšem Bartek střídat, nebyl schopen pokračovat v zápase.

Ještě v úterý absolvoval vyšetření, kdy naštěstí klubový lékař David Erhart vyvrátil černé scénáře: "David Bartek má těžce zhmožděný nárt, již dnes na to došlapoval. Důležitá zpráva je, že to nemá zlomené. Nyní bude mít dva nebo tři dny individuální režim." Nyní záložníka Klokanů čeká spolupráce s fyzioterapeutem a kondičním trenérem. "Nasazení v sobotním utkání v Brně nevylučuji," prozradil závěrem pozitivní zprávu David Erhart.

Těsně před koncem včerejšího pohárového utkání odstoupil ze hry i lehce otřesený Rudolf Reiter. "U něj jsem již po zápase nepozoroval nic vážného," doplnil Erhart. Nováček v kabině Klokanů již dnes normálně trénoval společně s mužstvem.