Bohemka TV: S takovým začátkem se nepočítalo

Derby hodnotí pro klubovou televizi Tomáš Fryšták a Martin Dostál.

Bohemka TV: S takovým začátkem se nepočítalo

"Bod bereme, i když je z domácího prostředí," řekl okamžitě po utkání Tomáš Fryšták, který udržel další čisté konto. "Chtěli jsme hrát z pozorné obrany a vyrážet do brejků, ale ty se nám moc nedařili," prozradil předzápasové plány. "Hned ze začátku zápasu měli šanci, ale naštěstí jsem to vyškrábnul. Slavii jsme do další vyložené šance ale nepustili," chválil na dálku své spoluhráče.

Před kameru přišel i Martin Dostál: "Výsledek bereme. Pořád je to mistr, hrají kvalifikaci Ligy Mistrů. Jen tak ztrácet body nebudou a my jsme je o dva obrali." Obránce Klokanů viděl v remíze spravedlnost. "Měli lepší první půli, my jsme zase mohli dát dvě branky ve druhé. Remíza zasloužená," zhodnotil Dostál. "Tím, že jsem tam vyrostl, je to pro mě stále speciální zápas," prozradil, že při utkání stále cítí slávistickou minulost a pro kluky připraví i nějaké speciální občerstvení po utkání.

"Když beru v potaz předsezónní prognózy, tak s tímhle se moc nepočítalo," poukázal, že Bohemka v sezoně stále neprohrála. "Kvalitně pracujeme a jsme za to odměněni. Neprohrát, kdyz jsme hráli v Brně, se Spartou a se Slavií, je dobrý začátek," byl Dostál spokojený.

Rozhovory již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV