Být permanentkářem se vyplatí

Do prodeje jdou opět permanentí vstupenky, pořiďte si je od zítřejšího dne přes internet.

Být permanentkářem se vyplatí

Od dnešního dne je opět možné zakoupit si permanentní vstupenky na sezonu 2017/18. Po odehrání dvou domácí zápasů se cena nové permanentky snížila. Nyní si můžete pořídit permici již od 1 350 Kč. Ve fanshopu jsou v prodeji od dnešního dne, na internetu budou dostupné od středy.

K tomu samozřejmě dostanete řadu výhod a slev u partnerů klubu. Kompletní seznam naleznete na stránkách v sekci VSTUPENKY. Slev a zvýhodnění se dočkáte samozřejmě v prodejnách KOUZLO BAREV, v adidas prodejnách společnosti LionSport, slevu na nákup budete mít jako permanentkáři také ve fanshopu v Ďolíčku, v Hotelu Zámek Berchtold, Chata Amor a v restauraci Bejzment.

Při poločasové přestávce sobotního utkání se Slavií byli navíc vylosovaní čtyři permanentkáři, kteří dostali zájezd na zápas italské fotbalové ligy od společnosti FotbalTour.cz, voucher od sázkové kanceláře Fortuna, hlavního partnera utkání, a VIP vstupenky na mistrovství světa ve freestyle football.

Permanentní vstupenky na sezonu 2017/18 zakoupíte na internetové síti Ticketportal.cz (od středečního dopoledne) i v prodejně fanshopu v Ďolíčku ve standardní otevírací době prodejny (již od dnešního dne). Na hlavní tribunu si nový abonent zakoupí permanentní kartičku za 2 300 Kč, při prodloužení (s loňskou permicí) bude stát nová 2 070 Kč. Do sektorů B a C zakoupíte permanentní vstupenku za 1 500 Kč, při prodloužení pouze 1 350 Kč.