Nábor v Ďolíčku proběhne 12. září

Tradiční sportovní akce pro děti je na programu v druhém týdnu školního roku.

Nábor v Ďolíčku proběhne 12. září

Zářijový fotbalový nábor se stal na Bohemce již tradicí a i letos proběhne hned zkraje školního roku. Děti mohou dorazit do Ďolíčku v úterý 12. září, když v 17:30 odstartuje na hlavním stadionu fotbalový nábor určený pro dívky všech věkových kategorií a chlapce ročníků 2007 - 2013. Akce proběhne za podpory Městské části Praha 10. Pro každé dítě, které se zapojí, bude připravena samozřejmě odměna, nábor proběhne za účasti prvoligových hráčů a pod dohledem kvalifikovaných mládežnických trenérů.

Sportovní odpoledne je primárně určené pro děti, kteří mají zájem o sport a rádi by v Bohemce rozvíjeli své fotbalové dovednosti. Po absolvování všech stanovišť dostane rodič komplexní informace od šéftrenéra přípravkových kategorií Kryštofa Herolda.

Přiveďte své dítě na fotbalový nábor do Vršovic, naše akce začíná přímo na hlavním stadionu v Ďolíčku (Vršovická 31, Praha 10) v úterý 12. září v 17:30. Stadion se nachází u autobusové a tramvajové zastávky Bohemians a ke vchodu do areálu můžete využít hlavní bránu právě u Vršovické ulice. Těšíme se na vaši návštěvu.