Do Bohemky míří Lucas

Mladý brazilský útočník uspěl na testech.

Do Bohemky míří Lucas

Dva dny před koncem přestupního období zaregistrovala Bohemka mladého útočníka z Brazílie. Celým jménem Lucas Dias do Nascimento Serafim uspěl na testech, když sportovní vedení zaujal při zápasech juniorky, minulý pátek také nastoupil v rámci přípravy za A mužstvo na Žižkově. Naposledy pomohl juniorce k pondělní výhře nad Spartou, když svoji brankou rozhodl o výhře 1:0.

Dvacetiletý brazilský útočník přichází do Vršovic především s výhledem do budoucna. "Lucas bude trénovat a připravovat se s prvoligovým mužstvem pod vedením trenéra Martina Haška a jeho asistentů, nastupovat bude ale v Juniorské lize. Jedná se stále o mladého hráče s potenciálem a jsme rádi, že je nyní součástí našeho klubu a podepsali jsme s ním dlouhodobou smlouvu," řekl pro klubové stránky ředitel klubu Darek Jakubowicz.

"Jsem velmi šťastný, že jsem podepsal smlouvu s Bohemkou. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi pomohli se dostat právě sem," řekl Lucas v rozhovoru pro klubovou televizi Bohemka TV. Zkušenosti s evropským fotbal nasbíral Lucas na jaře v bulharském klubu Pirin Blagoevgrad, předtím hrál pouze v brazilských klubech. Krátké přivítání můžete vidět ve videu níže. Vítej u nás!

Bohemka TV