Vybojovaný bod se veze ze severu

Bohemka uhrála s Teplicemi bezbrankovou remízu.

Vybojovaný bod se veze ze severu

Klokani vyrazili do severočeských Teplic netradičně již v pátek. To vše z důvodu, aby mohli pošetřit síly na následující týden, kdy je v úterý čeká utkání MOL Cupu proti Vlašimi. Základní sestava Zelenobílých doznala oproti minulému zápasu jediné změny – záložníka Jiráska nahradil útočník Tetteh.

Teplice - Bohemians 0:0
Teplice - Bohemians 0:0
Poprvé zvedla diváky ze sedadel pátá minuta, kdy se po levé straně proháčkoval teplický Hyčka. Ten se dostal až do šestnáctky a procpal míč pod Fryštákem, včas se ale zvládl vrátit Dostál a odklidil skákající míč do zámezí.

Po zbytek prvního poločasu se žádné z družstev už k vážnějšímu ohrožení brány nedostalo. Za zmínku možná stojí dvě světlé chvíle Tetteha, který nejprve efektní patičkou vysunul Nečase, jenž se k zakončení nakonec neprotlačil. O malou chvíli později to byl znovu Tetteh, ten si na středu hřiště z pěti hráčů Teplic udělal kužely a vybojoval přímý kop, z něj už ale nic nebezpečného nevzešlo.

Jak začalo první herní dějství, tak odstartovalo i to druhé. Po pěti minutách hry Vaněček hlavou posílal míč do brány, jen fantastický zákrok Fryštáka zamezil gólu. I Bohemka se ale osmělila, ve čtyřiašedesáté minutě Nečas posadil centr přesně na hlavu Reitera. Hráč Klokanů ale v tutové šanci zklamal, jeho pokus na brankové čáře vyrazil Grigar.
Teplice - Bohemians 0:0
Teplice - Bohemians 0:0


Po zbytek utkání se náznaky šancí střídaly na obou stranách, žádný z týmů už si ale vyloženou příležitost nevypracoval. Klokani tak odjíždějí do Prahy s vybojovaným bodem.