Musíme k tomu přistoupit jako k mistrovskému zápasu

Bohemka pokračuje v MOL Cupu proti Vlašimi, hraje se již v úterý v Ďolíčku!

Musíme k tomu přistoupit jako k mistrovskému zápasu

Uběhlo pár dnů od posledního ligového zápasu a Klokany čeká další důležité utkání. V úterý totiž do Ďolíčku přijede Vlašim. Bohemka bude proti tomuto soupeři usilovat o postup do dalšího kola soutěže MOL Cup. Oba týmy spolu změřily síly ve druhé lize, ale i při přípravných utkáních. Právě to poslední zvládli Klokani ještě letos v létě. V rozrůstajícím se tréninkovém areálu v Uhříněvsi zvítězili Zelenobílí 3:1. Speciální příchuť bude mít utkání i pro Rudolfa Reitera, jenž přišel v před tímto ligovým ročníkem právě z Vlašimi. Své starty si za pohárového soka připsali i Nečas s Budinským.

Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
U kormidla týmu Vlašimi stál ještě minulou sezonu dnes již hlavní trenér Bohemians Martin Hašek. Velení se posléze ujal Petr Havlíček. Se svým týmem prošel v MOL Cupu přes pražský Meteor. K vítězství 4:1 přispěli svými brankami Hadaščok s Fotrem, když si oba hráči připsali dva přesné zásahy. V další fázi poháru se Vlašimi postavil populární Vyšehrad. Tentokrát neměli vlašimští cestu k vítězství jednoduchou. V základní hrací době poslal Vyšehrad do vedení Egert, ale Fotr ukázal pohárovou formu a vyrovnal. V prodloužení rozhodl o postupu druholigového celku Vodháněl.

Tým Vlašimi v sobě skrývá mnoho hráčů s prvoligovými zkušenostmi. A hned i s minulostí v Bohemce. Na stoperu najdeme Jakuba Štochla, v útoku pak hraje Pavel Vyhnal. Z letní přípravy si fanoušci jistě pamatují Filipa Haška, syna trenéra Martina Haška a bratra středopolaře Bohemians. Dále i pravý obránce Wiesner, který neuspěl na testech u Klokanů a vrátil se do svého působiště. Na hostování Klokani zapůjčili svému soupeři Jiřího Jeslínka.

Zápas nabídne zajímavý rodinný souboj. Proti trenérovi a nejstaršímu synovi bude na druhé straně barikády stát Filip. Kouč Bohemians má před utkáním smíšené pocity: “Střetneme se s týmem z druhé ligy. Hrajeme na domácím stadionu. Nejedná se o soupeře, který by nás přijel pokopat. Jsou hraví, rychlí. Můžeme očekávat dobrý fotbal. Vlašimi fandím, v týmu hraje i můj druhý syn Filip. Jestli postoupíme, tak budu pochopitelně šťastný, na druhou stranu mi bude Vlašimi líto. Pokud ale nepostoupíme, byl bych naštvaný.“

Kapitán Josef Jindřišek si je vědom důležitosti utkání: “Záleží hlavně na našem přístupu. Musíme do toho jít na 110 % a dovést klání k vítěznému konci. Chceme postoupit do dalšího kola!“

Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
Bohemians - Vlašim 3:1 (3:1)
Trenér Bohemians doufá i v návrat Švece: "Jeho stav se lepší. Na pohárové utkání s Vlašimí snad bude připraven." Pohárový zápas začíná na hlavním stadionu v Ďolíčku v úterý s úderem 18. hodiny. Na starost ho bude mít jako hlavní rozhodčí Pavel Franěk. Na čarách mu budou asistovat Milan Frimmel a Ondřej Černý. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní fanoušky přijde lístek na 100 Kč. Vstupenky můžete kupovat ZDE. Na Virtuálním Ďolíčku poběží textový online. Podělte se s námi o své zážitky na sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru, Instagramu neopomeňte u svých příspěvků hashtag #BOHVLA.