U21: Juniorka zdolala Budějovice 1:0

Po gólu Braka z úvodu utkání už se skóre neměnilo a klokani zvítězili

U21: Juniorka zdolala Budějovice 1:0

Ve druhém domácím utkání v řadě přivítala juniorka Klokanů České Budějovice, a měla tak šanci na reparát po minulém kole s Libercem, kdy těsně podlehla 0:1. Trenér Vladimír Hruška mohl počítat s Antonínem Vaníčkem, který byl k vidění v základní sestavě Bohemky. Od začátku nastoupila rovněž čerstvá posila Bohemians, brazilský útočník Lucas Dias.

Lepší vstup do utkání si snad mladí Klokani ani nemohli přát. Už ve 3. minutě poslal umístěnou střelou svůj tým do vedení obránce Brak. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, hrozili ale především Zelenobílí, a donutili tak hostujícího brankáře Lukscha k několika povedeným zákrokům. Na druhé straně brankář Šrámek žádné nebezpečné situace řešit nemusel.

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry jako ten první a dotažených akcí moc nebylo. V 68. minutě měli budějovičtí největší šanci na vyrovnání, když měli výhodu volného přímého kopu. Toto nebezpečí ale Šrámek dobrým zákrokem zažehnal. Juniorka si do konce zápasu počínala velmi zkušeně a jihočechy snažící se o vyrovnání do žádné větší šance nepustila.

Bohemians tak napravili zaváhání z minulého kola a všechny tři body zůstaly doma.