Bohemians Praha 1905 - FC Sellier & Bellot Vlašim 2:2 (1:0)

Do zápasu s Vlašimí poslal trenér Hašek obměněnou sestavu, ve které nechyběl ani Siim Lutse. Estonský záložník se mu za jeho důvěru odměnil tím nejlepším možným způsobem. Po třech minutách si za hranicí šestnáctky přebral míč a připravil si ho na střelu. Pěknou razantní střelou se trefil přesně k pravé tyči, čímž poslal svůj tým zkraje utkání do vedení.

Bohemka pokračovala v aktivitě. Jindřišek našel Bartka. Krajní záložník si z jednoho doteku dobře posunul balón do výhodné pozice a prudkou střelou prověřil Beníka. Hostující brankář už tentokrát nekapituloval a nadvakrát míč zkrotil. Následně zahrozila i Vlašim. Filip Hašek nahrál Dudlovi. Mladý záložník ale svým pokusem trefil pouze Budinského na středu branky. Další šanci měla Bohemka, Mašek se po přihrávce z levé strany okolo penaltového puntíku opřel do míče, ale prostor branky netrefil.

Záhy přebrala na chvíli iniciativu Vlašim. Nejdříve prodloužil Vyhnal patičkou přes Buchtu míč na Jandu. Ten sice obešel Budinského, ale trefil boční síť. O další minutu později napřáhl z dálky Filip Hašek. Jeho razantní střela se odrazila od břevna pryč. Vlašim se snažila vystrkovat růžky. Přihrávku Jandy od lajny zachytil Dostál a odkopem zažehnal nebezpečí. Další přihrávku aktivního Filipa Haška zachytil Buchta a nepustil hosty do šance. Po půl hodině musel bohužel střídat zraněný Bartek, který opouštěl hrací plochu za doprovodu lékařů. V posledních minutách první půle trefil obránce Vlašimi při odkopu Kabajeva. Míč ale na tyč stihl vyškrábnout Beník. Rohový kop hosté zvládli odvrátit, čímž i ukončili první půli.

V té druhé se k první šanci dostala Bohemka. Mašek proběhl vápnem a naservíroval míč osamocenému Urdinovovi. Obránce Bohemians si ještě připravil míč a vstřelil. Beník rychle vyběhnul a střelu zneškodnil. Vlašim odpověděla podobným způsobem. Janda odcentroval z pravé strany, míč propadl k Vyhnalovi, který napálil míč z voleje. Skvělým reflexivním zákrokem se předvedl Budinský, který střelu vyrazil.

Poté už Vlašim vyrovnala. O míč si ve středu hřiště řekl Vodháněl. Navedl si ho a trefil se přesně k pravé tyči. Klokani se snažili o druhý gól. Hašek po rohovém kopu vracel míč před branku, ale Kabajev na něj o kousek nedosáhl. V samém závěru se míč po zásahu hráče Bohemky odrazil od břevna k Reiterovi, ale ten míč do sítě nedopravil. V nastavení se k přímému kopu z výhodné pozice postavil Filip Hašek. Branku Budinského ale netrefil. Stav byl nerozhodný a šlo se do prodloužení.

V něm moc šancí k vidění nebylo. Vlašim ale přesto udeřila. Po přihrávce z pravé strany se do samostatného úniku dostal Hadaščok. Budinský jeho střelu ztlumil, ale míč nakonec doskákal až za brankovou čáru. Ani dobíhající Buchta nedokázal zabránit vedoucímu gólu hostí. Po chvíli ale Klokani srovnali. K Tettehovi propadl míč z pravé strany a forvard Bohemky ho střelou k bližší tyči poslal do sítě. Výhodu přímého kopu měla těsně před koncem zápasu i Bohemka. Martin Hašek se ujal jeho exekuce a jeho pěkná rána lízla břevno. Ani prodloužení o vítězi nerozhodlo, a určit postupujícího taky musely pokutové kopy.

V první sérii neproměnil vlašimský Hadaščok. Do vedení poslal Bohemku svou penaltou Dostál. Pak ale Tusjak vyrovnal a Urdinov pokutový kop nedal. Když dále své pokusy neproměnili Martin Hašek ani Lukáš Hůlka, do dalšího kola postoupila Vlašim.