Bohemka TV: Vytvořili jsme si několik šancí

Zápas s Jabloncem hodnotí Lukáš Hůlka a Jakub Nečas.

Bohemka TV: Vytvořili jsme si několik šancí

"Bezprostředně po utkání jsem plný emocí. Prohráli jsme, takže nemůlžu být spokojený. Přesto měl zápas velké parametry, co se hry týče. Myslím si, že jsme měli více šancí než soupeř, ale ten gól se nám tam nedaří protlačit," byl po zápase s Jabloncem hodně smutný Lukáš Hůlka. "Byť jsme dlouho vzadu drželi nulu, poté jsme z jedné šance inkasovali," doplnil úvodní hodnocení.

Právě on se pohyboval u Martina Doležala před inkasovanou brankou. "Byl jsem v tom souboji s hráčem na předni tyči. Je to těžké takhle před bránou, smolný okamžik," popsal stoper Bohemky. Zároveň se ve druhé půli objevil i ve slibné příležitosti před brankou Hrubého, když hlavičkoval těsně vedle tyče. "Z jedné i druhé strany jsem se dostal před bránícího hráče a tam chybělo lépe ten míč trefit, lépe načasovat výskok," popsal situaci ze svého pohledu.

Jako druhý přišel hodnotit zápas Jakub Nečas. "Prohráli jsme, zase se nám nepodařilo skórovat. Odvedli jsme maximum práce, stálo nás to hodně sil, ale když nedáme góly, tak nemůžeme vyhrát," popisoval pro klubovou televizi. Hlavně litoval šancí z úvodního poločasu. "Vytvořili jsme si šance, bohužel jsme neskórovali. Ve druhé půli jsme si tolik šancí nevypracovali a Jablonec dal z jedné šance gól a vyhrál," uzavřel.

Bohemka TV