Dlouhodobá spolupráce s Benjaminem Tettehem

Bohemka uplatnila opci vůči klubu a ghanský útočník bude v Praze působit do roku 2020.

Dlouhodobá spolupráce s Benjaminem Tettehem

Dobrá zpráva míří z Ďolíčku mezi širokou veřejnost. Klub Bohemians Praha 1905 uplatnil opci vůči mateřskému celku Benjamina Tetteha, belgickému Standardu Lutych, a zároveň se s mladým nadějným útočníkem dohodl na dlouhodobé spolupráci. "Jsem šťastný, že se nám podařilo dotáhnout přestup Benjamina do našeho klubu. Je to nadprůměrný hráč pro českou soutěž a to má ještě velké rezervy. Hráč je mladý, má celý fotbalový život před sebou. Již nyní jsme zaznamenali zvýšený zájem agentů a skautů z jiných klubů," byl s přestupem ředitel klubu Darek Jakubowicz velmi spokojený. "Sám jsem zvědavý, jakým směrem se jeho kariéra ubere a těším se na jeho výkony v dresu Bohemky, které budou k vidění nejenom v Ďolíčku minimálně po další tři roky," doplnil Darek Jakubowicz informaci o délce nové spolupráce do roku 2020.

"Z angažmá v Bohemians jsem šťastný a jsem spokojený se zázemím v klubu. Fanoušci jsou přímo úžasní, jak nás vždy podporují a fandí nám," byl po nové dohodě Benjamin Tetteh pozitivně naladěný. "Praha je krásné město," nezapomněl pochválit i svůj přesun po loňském angažmá z Uherského Hradiště do pražské metropole. "V minulých měsících jsem neměl ideální podmínky, ale nyní je vše v pořádku a já se mohu zaměřit pouze na fotbal a můj klub, který mi věří a já ho nechci zklamat," řekl pro klubové stránky odhodlaně dvacetiletý útočník.

Ghanský útočník v této sezoně v Bohemce hostuje z belgického Standardu Lutych, již nyní ovšem klub uplatnil opci vůči tomuto klubu. Tetteh pár dní před svým příchodem ke Klokanům oslavil teprve dvacáté narozeniny. V minulé sezoně působil ve Slovácku, kde nastoupil ke 13 zápasům. V zelenobílém dresu nastoupil ke čtyřem ligovým a jednomu pohárovému utkání a zaznamenal jednu vstřelenou branku.