Výsledkový servis ze 7. - 8. 10

Jak si vedli mládežníci z Bohemians o víkendu?

Výsledkový servis ze 7. - 8. 10

Osmnáctka už během prvního poločasu rozhodla o své výhře. Proti stejnému soupeři z Hradce Králové uspěla i šestnáctka.

U18
Bohemians Praha 1905 - FC Olympia Hradec Králové 4:1 (4:1)

Branky: 11. Procházka, 13. Beran, 40. Peričevič, 42. Horák.
ŽK: Moltaš.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Jirsa, Moltaš, Vala D., Peričevič (76. Lapka), Osmančík - Richter, Beran, Procházka (56. Gregor M.) - Zeman V., Horák (70. Marcinčik).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"V prvním poločase jsme nebyli úspěšní v napadání a soupeř nás zejména ve středu pole přehrával. Branky jsme vstřelili prakticky z ničeho a vedení 4:1 po poločase bylo pro Olympii kruté. Ve druhé půli jsme na hru soupeře reagovali lépe a tlačili se do dalších šancí. Další gól jsme ale vstřelit nedokázali, soupeř také neskóroval, a tak zápas skončil 4:1."

U17
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 0:3 (0:2)

Branky: 34. Kolář, 37. Gelashvili, 46. Gabriel.
ŽK: Topol.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Lehovec, Freisler, Vaněk, Plíšek (70. Šumilov) - Topol, Uhmann, Čakurda (48. Dostál) - Štěpánek J., Štěpánek F. (41. Turek), Pouzar (61. Seniv).
Hodnocení trenéra Jana Švimberského:"Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a především s aktivním přístupem. Šance byly k vidění na obou stranách hřiště. Bohužel náš výkon srazily dvě rychle po sobě jdoucí branky v závěru poločasu. Pak už soupeř kontroloval výsledek a podařilo se mu po rohovém kopu vsítit další branku."

U16
Bohemians Praha 1905 - FC Olympia Hradec Králové 3:0 (0:0)

Branky: 64. Novák, 74. Novák, 80. Havránek.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Seniv, Coňk, Kadlec, Spizzirri - Koutský, Švestka (68. Havránek), Sochor (55. Kotrus) - Vacek, Novák, Keller.
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"Domácí utkání proti dalšímu celku z Hradce Králové – Olympii se odehrálo na těžkém terénu. Úvod utkání patřil nám, dokázali jsme vstřelit branku, ale ta kvůli offsidu nebyla správně uznána. Nadále jsme byli aktivnější, ale Vacek své šance neproměnil. Ke konci poločasu se hra vyrovnala, ale ani na jedné straně nepadla branka. Druhou půli jsme opět začali aktivněji, nicméně to byl soupeř, který nebezpečně zahrozil. Po chvíli jsme i napodruhé nedobře bránili standardní situaci, ale hosté nás nepotrestali. V 64.minutě jsme zahrávali rohový kop, odražený míč se dostal zpět k Novákovi, který technickou střelou uklidil míč k zadní tyči. Netrvalo dlouho a tentýž hráč se prosadil podruhé. V úplném závěru se po vysunutí Koutským trefil Havránek a uzavřel na konečných 3:0."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 2:1 (1:0)

Branky: 30.Hýsek, 49.Hodouš (Bukovaz) - 66.Kasal.
ŽK: 61.Lilling.
Bohemians Praha 1905: Kinský - Müller (60.Janovský), Hodouš, Bína, Broda - Váňa, Lilling, Hýsek (52.Panc) - Bukovaz (60.Peterka), Muška (35.Šimunič), Nekvasil (60.Bárta).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Utkání s Meteorem probíhají tak nějak všechny podobně. Pokud dáte první branku, je v podstatě rozhodnuto. Nám se to dnes podařilo až ve třicáté minutě a to i přes to, že nás hosté ani pořádně nenapadali při rozehrávce a na své pravé straně pořádali doslova den otevřených dveří. Měli jsme během prvního poločasu 10 situací, kdy se kluci bez problémů dostali k centru, ten ale díky neochotě být ve sprintovém náběhu do vápna hosté bez problémů odvrátili. Vzhledem k tomu, že jsme se na tyto situace v týdnu připravovali, je to pro mě zklamání. Druhý poločas jsme už měli pod kontrolou úplně a nebýt nesmyslného pravidla o žlutých kartách a následnému oslabení, k žádným komplikacím by v závěru nedošlo."

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 2:1 (1:1)

Branky: Hruška, Vondra.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Šurýn (55. Burda), Středa, Benček, Vajgl, Pomahač (45. Cízner), Bělaška (36. Koutecký), Haushofer (56. Petrouš), Ostapyuk (36. Vondra), Petránek (50. Michálek), Hruška.
Hodnocení trenéra: "Bohužel jsme nedokázali navázat na předešlé, velmi dobré výkony. Přestože jsme hráče varovali před podceněním soupeře, v hlavách našich kluků však myšlenky na snadnou výhru zřejmě byly. Do tempa jsme se dostali až ve druhém poločase, ale výborný brankář soupeře chytil několik vyložených šancí a dvakrát nás zastavila tyč. V závěru se Meteor dostal do ojedinělého brejku, ale brankář nás podržel."

U13
Bohemians Praha 1905 - FC Písek 3:6 (0:2)

Branky: Winkelhöfer 3.
Bohemians Praha 1905: Augusta, Dalecký - Kulíšek, Taške, Fišer, Mikuda, Ťoupal, Očenáš, Svoboda Michal, Bui, Koval, Dinter, Ondroušek, Winkelhöfer.
Hodnocení trenéra: "Předvedli jsme slabý výkon, nefungovalo nám prakticky nic. Největším problémem bylo obrovské množství individuálních chyb a utápění se ve stále stejném výběru řešení situací, které k úspěchu nevedlo, bez pokusu o změnu."