Hráči měsíce dostali své trofeje

Klub ocenil při pátečním utkání nejlepší hráče napříč kategoriemi.

Hráči měsíce dostali své trofeje

Klub již třetím rokem oceňuje nejlepší hráče napříč věkovými kategoriemi od přípravek až po prvoligové A mužstvo, čerstvě si své trofeje přebírají i hráči fotbalové akademie z Velvar. Nyní si kompletní pětice hráčů přebrala své trofeje před páteční vítěznou předehrávkou 10. kola HET ligy. Hráčem měsíce září jste zvolili v hlasování zde na našich stránkách Tomáše Fryštáka. Ještě jednou všem dodatečně gratulujeme!

Pavel Osmančík
Datum narození: 26. 2. 2000
Kategorie: U18
Pozice: obránce
Hodnocení vedoucího trenéra mládeže Jakuba Haranta: "Pavel si ocenění zaslouží nejen za měsíc září, ale především za poctivou dlouhodobou práci v tréninkovém procesu a zápasech. "Osmi" je v klubu již od mladší přípravky a vždy byl základním kamenem týmu. Vyniká pracovitostí, rychlostí a tahem na branku. Všechny tyto vlastnosti dokáže dobře využít na svém postu krajního obránce, kde mu nevadí ani hra z levé strany "přes nohu". V zimě jsme hasili touhu Pavla odejít do jiného klubu, možná se oprávněně cítil v klubu nedoceněný. Nyní už doufám, že pevně věří, nám i sobě, v cestu Bohemky a třeba dokáže napodobit příběh jiného našeho odchovance - útočného krajního obránce, který hraje také "přes nohu" z levé strany..."

Giorgio Vaněk
Datum narození: 17. 5. 2003
Kategorie: U15
Pozice: záložník
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: Po herně nepříliš vydařené přípravě se Giorgio jako mávnutím kouzelného proutku proměnil v soutěži v naši velkou oporu. Ať na postu stopera nebo defenzivního záložníka, podával v září opravdu nadprůměrné výkony a to v každém mistrovském utkání. V tréninku je pracovitý, vše dělá na sto procent, není třeba ho k ničemu dvakrát pobízet. Pokud mu tato píle vydrží a podaří se mu odstranit své nedostatky, které jsou úměrné jeho věku, má předpoklady, zdůrazňuji předpoklady, prosadit se do velkého fotbalu.

Karel Švec
Datum narození: 27. 1. 2008
Kategorie: U10
Hodnocení trenéra Jakuba Hrubého: Ocenění hráč měsíce je pro Karla velice zasloužené. Od začátku sezony, kdy nebyl nominován na první velký turnaj, se snažil a postupně si vypracoval velmi dobré renomé. V následujících utkáních ukázal, že patří mezi opory týmu, jen na trénincích by mohl ještě přidat. Ale to sám moc dobře ví.

Filip Tóth
Datum narození: 10. 3. 2010
Kategorie: Akademie Bohemians
Hodnocení trenéra Lukáše Soudka: Za poslední dobu se výrazně zlepšil. Filip je bojovník a při zápase hraje s velkým nasazením, navíc je k ostatním kamarádský. Nastoupil do smluvní školy ve Velvarech a ve škole se snaží a má vzorné vystupování.