Preview: Do Ďolíčku přijede účastník Evropské ligy

V sobotu čeká Klokany zápas se Zlínem, začínáme v 17 hodin.

Preview: Do Ďolíčku přijede účastník Evropské ligy

Sobotní zápas se blíží a fanoušci mohou kupovat vstupenky v předprodeji. Lístek je možné pořídit si ve fanshopu nebo také na stránkách TICKETPORTAL.CZ. Již tradičně jsme se podívali, jak se na zápas připravují hráči. Šárka Peková v předzápasovém "Preview" vyzpovídala Jevgenije Kabajeva a Antonína Vaníčka. Ruský útočník nastřílel v posledních zápasech čtyři branky a je pro trenéra Martina Haška bezesporu největší ofenzivní zbraní. "Věřím, že budu hrát. Cítím se dobře. Věřím, že vyhrajeme a doufám, že dám gól. Nebo dva," dodal s úsměvem sebevědomý Kabajev.

"Jsem rád, že tyto zkušenosti sbírám a doufám, že to půjde takhle dál. Doufám, že hrát budu a že pomůžu," řekl v rozhovoru mladý Antonín Vaníček, který začíná pravidelně naskakovat do základní sestavy Klokanů. "Hrají hodně rychle nahoru a mají dobrý přechod do útoku," odkryl největší zbraně soupeře.

Přijďe podpořit Klokany v důležitém souboji o prvoligové body přímo na stadion do Ďolíčku. Vstupenky jsou dostupné v předprodeji a budou k dostání i v den zápasu na pokladnách. Jestli chcete lístky vyhrát, navštivte naši Facebook stránku, kde pod dnešním videem probíhá soutěž.

Bohemka TV