Bohemka TV: Šajtle se snažím trénovat

Zápas s Olomoucí hodnotí Jakub Nečas a Martin Hašek, autor vyrovnávací trefy.

Bohemka TV: Šajtle se snažím trénovat

"Bylo to náročné utkání, ve vysokém tempu. Olomouc jsme ve druhé půli zatlačili, ale bohužel se nám míč nepodařilo dotlačit do brány," řekl po utkání výstižně Jakub Nečas. Dvakrát totiž Sigma zachraňovala situaci na poslední chvíli. "Já už jsem se dvakrát radoval. Jednou z toho byla tyčka, po druhé jsme snad trefili někoho od nás na brankové čáře," nechápal Nečas.

Klokani předvedli výborný výkon a sahali po třech bodech. "Vzhledem k postavení v tabulce bod bereme, na druhou stranu k vývoji utkání je to ztráta," lehce litoval. Sám Nečas se ocitl ve slibné příležitosti, ovšem místo přihrávky se rozhodl pro střelu. "Když jsem naváděl míč, tak jsem měl určitě volit místo střely přihrávku na Mášu, který by šel sám na gólmana," byl si toho po utkání vědom.

Zápas přišel hodnotit i autor vyrovnávací branky Martin Hašek: "Měli jsme více ze hry a měli jsme zajímavá přečíslení." Bohužel Sigma udeřila z první příležitosti. "Z našeho zajímavého brejku jsme dostali gól z brejku. Nedotáhli jsme akci a oni šli do ojedinělého protiútoku," litoval Hašek. "Ve druhé půli jsme chtěli být nadále agresivní. Šancí jsme měli hodně. Líbilo se mi, že jsme šli pořád za vítězství. Bohužel se nám to nepodařilo, snad příště," doplnil úvodní hodnocení.

A jestli je se zápasem spokojený? "Šancí jsme měli více než Olomouc. Na druhou stranu jsme prohrávali. Vždy, když se prohrává a vyrovná se, máte pozitivní pocity. Takže tak napůl," odpověděl agilní záložník Klokanů. Ten se prosadil v 68. minutě střelou zpoza vápna. "Pravačku mám spíš na běhání. Šajtle se snažím trénovat. Teď jsem to zkusil v zápase a vyšlo to, takže mám radost," usmíval se Hašek.

Bohemka TV