U21: Juniorka v derby s Duklou jasně prohrála

Klokani nedokázali napravit jednoznačnou porážku s Příbramí a stejným výsledkem prohráli i s Duklou.

U21: Juniorka v derby s Duklou jasně prohrála

Minulé kolo s Hradcem bylo odloženo z důvodu velice špatných povětrnostních podmínek, a odpočatí Klokani tak měli možnost napravit dojem z posledního nepovedeného domácího zápasu až tuto neděli. Trenér Vladimír Hruška poslal na hřiště v Uhříněvsi do základní jedenáctky pouze dva členy A týmu, a to brankáře Koubu a brazilského útočníka Diase. Juniorce Bohemians se ale bohužel ani dnes nedařilo.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a hned ve 2. minutě si vytvořili obrovskou šanci, kterou reflexivně zlikvidoval Kouba. Dukla dále zůstávala více na balónu a Klokani, ačkoliv se snažili, tahali za kratší konec. V 15. minutě už ani Kouba nedokázal zabránit balónu rozvlnit síť a Dukla šla do vedení, branku vstřelil Brabenec. Trvalo to 9 minut a tentýž hráč se radoval po střele zpoza vápna podruhé. Dukla tedy zdvojnásobila své vedení a Klokanům nezbylo nic jiného, než se vrhnout do útoku. Následovaly pasáže, ve kterých byli lepší Zelenobílí, ale i přes optickou převahu žádné velké šance nepřicházely. Naopak z brejku potrestal Klokany hostující Koval a Dukla vedla už o tři branky. Klokani už do poločasového hvizdu reagovat nedokázali.

Hned v úvodu poločasu si Bohemka vypracovala obrovskou šanci ke skórování, ale střelu z hranice vápna dokázal konečky prstů gólman hostů vyrazit. Juniorce nebylo přáno, protože hned vzápětí, konkrétně ve 49. minutě, padla další branka Dukly, střelcem byl Lauko. Otřesení hráči Bohemians po dalších dvou minutách inkasovali popáté, když se prosadil Douděra a bylo hotovo. Zbytek klání už si hosté pouze hlídali komfortní náskok. Klokani se snažili vstřelit alespoň čestnou branku, ale do žádné velké šance se už nedostali.

Juniorka tak nedokázala napravit jasnou prohru s Příbramí a pět gólů nakonec dostala i od Dukly. Nezbývá než doufat ,že se mladí Klokani z těchto nepovedených výsledků rychle otřepou. Třeba už do příštího kola, kdy vyrazí do Teplic.