Výsledkový servis z 4. - 5. listopadu

Jak si vedly mládežnické týmy Bohemians tentokrát?

Výsledkový servis z 4. - 5. listopadu

U19
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 3:1 (2:1)

Branky: 16., 26. Šplíchal, 65. Kalousek - 14. Koubek (Douděra).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Ceccarelli, Malý, Lukeš, Straka - Le Tuan, Hlinák, Douděra (80. Gregor O.) - Koubek (72. Procházka), Krunert, Bielesz.
Hodnocení trenéra Dana Kordy:"V utkání kde měly obě mužstva několik gólových příležitostí, rozhodla lepší produktivita domácích. Po naší úvodní brance dokázali domácí rychle vyrovnat o brzo i otočit výsledek. My jsme měli několik šancí na vyrovnání, ale neproměnili jsme je. V závěru jsme mohli utkání ještě zdramatizovat, ale neproměnili jsme pokutový kop."

U18
FK Admira Praha - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:3)

Branky: 71. Rudolf, 78. Záruba - 4. Procházka, 15. Vala D., 17. Matoušek.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Lapka, Moltaš, Vala P., Osmančík - Jirsa (46. Zeman V.), Beran, Matoušek, Procházka (68. Horák) - Vala D., Peričevič (46. Gregor M.).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"První poločas kluci zahráli velmi dobře, dobře se pohybovali a drželi míč. Vypracovali si množství šancí, z nichž proměnili tři. Druhou půli se nám už hra zdaleka tolik nedařila a když přišel gól Admiry, skoro jako bychom ze hřiště odešli. Za stavu 2:3 ještě přišly šance na obou stranách, ani jeden tým je však neproměnil, a tak bereme 3 body."

U17
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0), na penalty 1:3

ŽK: Topol.
ČK: 68. Lehovec.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Lehovec, Freisler, Dvořák (41. Šumilov), Dostál - Vaněk, Musil, Topol (57. Uhmann) - Turek (70. Seniv), Pouzar (45. Štěpánek J.), Plíšek.
Hodnocení trenéra Jana Švimberského:"V Budějovicích jsme podali koncentrovaný výkon, avšak jsme si nedokázali vytvořit trvalejší tlak, kterým bychom byli schopni utkání zvrátit ve svůj prospěch a odvézt všechny tři body. Velkým pozitivem zůstává fakt, že se nám povedlo udržet čisté konto."

U16
FK Admira Praha - Bohemians Praha 1905 3:5 (2:3)

Branky: 19. Jung, 40. Matějka, 48. Drescher - 12. Sochor (Coňk), 15. Sochor (Novák), 21. Sochor (Vacek), 53. Sochor, 62. Novák (Havránek).
Bohemians Praha 1905: Matějka – Coňk, Vacek, Kadlec, Spizzirri – Švestka, Koutský – Sochor (72. Vott), Novák (72.Kankara), Hollmotz (58. Havránek) – Keller.
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"V dalším mistrovském utkání jsme zavítali na půdu pražské Admiry. Utkání naplnilo naše očekávání, hrálo se na rozměrově menším hřišti, tudíž bylo málo místa na kombinaci a o to více osobních soubojů. Utkání bylo též plno standardních situací, které hrály důležitou roli. V úvodu utkání jsme byli lepším týmem a šli jsme zaslouženě do vedení, když se po přihrávce Coňka prosadil křižnou střelou na vzdálenější tyč Sochor. O pár minut později se tentýž hráč radoval opět, když dorazil do sítě přímý kop Nováka. Domácí během chvíle snížili z pokutového kopu. Záhy jsme se však opět dostali do dvoubrankového vedení, slovo si vzal opět Sochor a během deseti minut dokonal hattrick, asistenci si připsal Novák. Na konci první půle domácí snížili, když velmi dobře vyřešili protiútok po naší standardní situaci. Na začátku druhé půle Admira dokonce vyrovnala, chybu obrany využil domácí útočník technickou střelou ke vzdálenější tyči. Avšak na druhé straně brzy zaúřadoval opět Sochor, tentokrát se trefil hlavou a navrátil nám vedení. Dvacet minut před koncem se po kombinaci s Havránkem prosadil perfektní střelou Novák a definitivně tak zlomil odpor domácích. Hráči si za předvedený plně koncentrovaný výkon zaslouží pochvalu."

U15
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 0:4 (0:1)

Branky: 4. Zengler, 53. Schober, 67. Hypšman, 69. Semerák.
Bohemians Praha 1905: Sedlmajer - Janovský, Peterka (36.Panc), Hodouš, Broda - Váňa (56.Těšínský), Müller, Lilling - Hýsek, Nekvasil, Muška (47.Šimunič).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:"Do utkání z Hradcem jsme nevstoupili dobře a po špatné rozehrávce od branky jsme brzy inkasovali. Patnáct minut jsme se z toho vzpamatovávali a Hradec mohl rozhodnout utkání za dvacet minut. My jsme nebyli vůbec nebezpeční a byli rádi, že přišla přestávka. Do druhé půle kluci vstoupili aktivněji, ale i tak jsme pro soupeřovu branku nebezpeční nebyli, jen hra v poli se opticky vyrovnala. Po druhé inkasované brance zápas v podstatě skončil a my se musíme dát rychle dohromady, aby jsme se v posledních dvou utkáních s Kladnem a Příbramí vrátili na vítěznou vlnu a nepromarnili velmi dobré první dvě třetiny soutěže."