U21: Klokani schytali další ránu, tentokrát od Hradce

Juniorce se momentálně výsledkově nedaří a i dohrávka s Hradcem dopadla jednoznačně pro soupeře.

U21: Klokani schytali další ránu, tentokrát od Hradce

Reprezentační přestávku juniorka Klokanů využila k dohrání odloženého duelu s Hradcem, který nebylo možné odehrát kvůli silnému větru. Klokani se momentálně nenachází v nejlepším rozpoložení a táhnou za sebou břímě v podobě dvou pětigólových porážek s Příbramí a Duklou. Naopak Hradec Králové okupuje horní polovinu tabulky české skupiny Juniorské ligy a v posledních dvou zápasech vyhrál. Trenér Bohemians Vladimír Hruška měl k dispozici, co se týče členů A týmu, jen brazilského útočníka Diase. A jak se nakonec ukázalo, ani dnes to nebyl pro mladé Klokany šťastný den a utkání za deštivého počasí skončilo opět jednoznačným výsledkem.

Na kluzkém umělém povrchu působil hradecký tým od začátku lépe a ve 12. minutě poprvé skóroval, když ve skluzu dopravil míč za Šrámkova záda Šípek. Obraz hry zůstával i nadále stejný. Votroci častěji drželi míč a Klokani se museli soustředit na obranu a čekat na brejkové situace. Netrvalo to dlouho a Šípek se po pohotové střele ve vápně trefil podruhé, konkrétně ve 20. minutě. Pak se hra zklidnila a hrálo se především ve středu hřiště. Až do 36. minuty, kdy přišla ohromná šance Bohemians. Dias vystihl rozehrávku domácích a mohl postupovat sám na gólmana, nicméně si míč předkopl trochu víc než měl a gólman domácích před ním ve skluzu odklidil míč do zámezí. Před koncem prvního poločasu se Bohemka zvedla, ale své šance nevyužila, a tak přišel trest. V nastavení prvního poločasu se z dorážky trefil hradecký Mikera. Klokani tak šli do kabin s nepříznivým výsledkem 0:3.

Poslední jiskřičku naděje na bodový zisk uhasil po dvou minutách druhé půle Miker, který se tak stal druhým dvougólovým střelcem na straně domácích. S rozhodnutým výsledkem se hra zklidnila a hradečtí pouze kontrolovali velký náskok. Nicméně stále se dostávali do šancí. V 55. minutě si připsal pěkný zákrok Šrámek, když vyškrábnul střelu Vlkanovi. 73. minuta přinesla další, již pátou branku v síti Bohemians. Trávníček se prokličkoval přes obranou řadu Klokanů a nechal skórovat Mudru. Ani to bohužel nebylo vše a v 78. minutě zasadil juniorům další úder Miker, a završil tak hattrick.

Juniorku v současné době trápí výsledková krize. V Hradci Králové prohrála výsledkem 0:6.