Program Vánoc s Klokanem

Přijďte s celou rodinou na tradiční předvánoční akci do Ďolíčku.

Program Vánoc s Klokanem

Jak již všichni moc dobře ví, v sobotu 16. prosince se v Ďolíčku uskuteční tradiční VÁNOCE S KLOKANEM. Vstup na celou akci bude zdarma a program je uzpůsoben nejenom pro děti, ale i pro jejich dospělý doprovod. Zábavu si užijí všichni od začátku až do konce. Na stadion se vyplatí dorazit včas, pro prvních sto příchozích dětí totiž budeme mít připravený dáreček.

Brány stadionu se otevřou ve dvě hodiny odpoledne a prvním bodem na programu je od 14:15 autogramiáda současných i bývalých hráčů a trenérů ve VIP zázemí stadionu. V 15 hodin odstartuje na pódiu na náměstíčku dětské vystoupení, zároveň se otevřou i útroby Ďolíčku a návštěvníci si budou moci projít tiskové středisko, regenerační zázemí, šatnu a dostanou se i na střídačku. Prohlídka potrvá pouze do 16:30.

Po čtvrté hodině navodí vánoční atmosféru na náměstíčku dětská skupina Paleček z Horních Počernic a jejich adventní koncert. Po páté hodině bude připravena série rozhovorů, kdy se na pódiu vystřídají bývalí a současní hráči a budoucí naděje nejenom naší mládeže. Pro dospělé je také připraveno originální vystoupení Na stojáka, když se všem v Ďolíčku představí Dominik Heřman Lev. V šest hodin budou bohemácké Vánoce zakončené krásným ohňostrojem a pyro show.

Po celou dobu akce si v Ďolíčku mohou děti zahrát fotbálky nebo vyzkoušet konzole Playstation 4. Před Vánoci se zajisté hodí zkouška zdobení, kdy si mohou děti zkrášlit perníčky a rodiče mohou ochutnat originální výrobek Kafe s Klokanem. Kdo bude mít zájem využít rytce skla, bude pro všechny připraven zdarma nazdobit zakoupené sklo z fanshopu. Přijďte si užít předvánoční čas do Ďolíčku, setkat se s hráči, vychutnat si pohodovou atmosféru a popovídat si se známými. Již nyní se na všechny těšíme v sobotu 16. prosince.