Podzim skončil těsnou porážkou

Bohemka držela bezbrankový výsledek, ale nakonec prohrála.

Podzim skončil těsnou porážkou

Karviná nasadila od úvodního hvizdu svižné tempo a po pár minutách přišla i první šance. Nejprve se do odraženého míče opřel Čolič, ale banku přestřelil. Poté už musel Fryšták zasahovat, když se do velké příležitosti dostal Wágner. Střelu na zadní tyč ovšem brankář Bohemky nohou skvěle vyrazil a uchránil bezbrankový stav. Po čtvrt hodině hry zahrozili Klokani. Odkop Eismanna zachytil za šestnáctkou Hašek. Kličkou chtěl proklouznout do výhodnější pozice, skluzem ho o míč obral Hošek.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
Domácí celek se hnal za vedoucím gólem, proti byla obrana Bohemky, která pečlivě bránila. Karviná zkusila štěstí ze standardní situace. Centr propadl až na zadní tyč k Wágnerovi, který trefil ale boční síť. Do vedení mohla jít i Bohemka. Jindřišek prostrčil míč do ulice Haškovi, který oslovil své spoluhráče přízemním centrem. Balón si na malém vápně našel stoper Krch, v tísni ovšem mířil vedle pravé tyče Le Gianga. Ani jeden z týmů nevyužil svých brankových příležitostí, což stanovila bezbrankový poločas.

Druhou půli začala zostra Karviná. Nejdříve se do šestnáctky Bohemians prodral Moravec, ale střelu zadní tyč zastavil před brankovou čarou dobíhající obránce. Před Fryštákem bylo rušno i o chvíli později. Centr Budínského sklepl z prvního doteku Moravec doprava Lingrovi, ale jeho prudká střela minula Fryštákovu tyčku. Další ofenzivní akce Karviné se týkala opět Budínského. Tentokrát bývalý Klokan přímo zakončoval, ale i v tomto případě Fryšták míč bezchybně lapil.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
Zelenobílí se dlouho nemohli dostat k brance soupeře. Ofenzivní akce se částečně zdařila až po příchodu Tetteha. Forvard Klokanů si navedl míč a přihrál Lutsovi, který ovšem pravou nohou netrefil prostor mezi tyčemi. Značnou touhu po vstřelené brance ukazoval Moravec, ale branku přestřelil. Po dalším centru Jindřiška se k hlavičce protlačil Luts, ale mířil vedle. V dobrém postavení byl následně i Hašek, ale při zakončení trefil jen před sebou stojícího Šmída.

Když už se zdálo, že Bohemka bod z Karviné vyválčí, tak přišlo rozhodnutí. Standardní situaci zahrával Letič, na centr si naskočil Budínský, který míč hlavou tečoval mimo dosah Fryštáka a na stadionu vytryskl gejzír radosti. Klokani jedou z Karviné bohužel s prázdnou.