Narvaný Ďolíček předčasně oslavoval Vánoce

Přes tisíc fanoušků přišlo na tradiční předvánoční akci do Vršovic.

Narvaný Ďolíček předčasně oslavoval Vánoce

V sobotu odpoledne se na hlavním stadionu v Ďolíčku uskutečnilo opět oblíbené předvánoční setkání všech fanoušků Klokanů či obyvatel Prahy 10 a blízkého okolí s fotbalisty Bohemians přímo na našem legendárním stadionu. Akce, kterou podpořila Městská část Praha 10, začala ve dvě hodiny a hned po chvilce se mohli návštěvníci těšit na autogramiádu. A že byl tedy zájem! Fanoušci vytvořili tak dlouhou frontu, že se podpisová akce prodloužila a trvala přes dvě hodiny. Mezitím se mohli Klokani zajít podívat do útrob stadionu, kde se jim otevřeli uzavřené části Ďolíčku jako tiskové středisko, masérna, regenerace a samozřejmě i šatna A mužstva.

Na náměstíčku přitom probíhal program pro děti. Mohli si zahrát florbal s Bohemkou, stolní fotbálky, hry na Playstationu a někteři si zkusili nazdobit i vánoční perníčky. Na závěr akce probíhaly na pódiu rozhovory. Fanoušci rádi přivítali předsedu představenstva klubu Ing. Dariusze Jakubowicze společně s radním Janem Wolfem, kteří seznámili příchozí s aktuálním pozitivním stavem ohledně odkupu stadionu. Představili jsme a předali ocenění pro hráče měsíce listopad a dvojice Dominik Mašek s Antonínem Vaníčkem a Jakub Nečas s Martinem Haškem ml. si zasoutěžili ve zdobení stromečků.

Po celou dobu byl samozřejmě otevřený fanshop na ochozu stadionu, který celou dobu praskal ve všech. Úplný závěr si vzali na starosti již tradičně naši fanoušci. Ti si připravili pro ostatní nádhernou pyroshow s ohňostrojem. Krásné a emotivní zakončení.

Děkujeme všem za účast. Věříme, že jste si Vánoce s Klokanem užili, naladili se na blížící se Vánoce a přejeme Vám příjemné a pohodové prožití vánočních svátků.