HET liga začne již v půlce února

Jarní sezona se blíží, pořiďte si permanentku již nyní.

HET liga začne již v půlce února

Bohemku čeká na jaře roku 2018 sedm domácích zápasů. Liga nastartuje své motory již v půlce února a Klokany čeká v úvodním domácím utkání Zbrojovka Brno. Poté přijedou do Ďolíčku postupně Dukla, Teplice, Plzeň, Jihlava, Boleslav a ročník zakončí hráči v derby se Spartou. Kdo by si rád zajistil místa na tyto zápasech předčasně, může si pořídit jarní permanentní vstupenku.

Ta se prodává ve fanshopu v Ďolíčku již od 900 Kč, voucher si můžete pořídit také online na stránkách Ticketportal.cz. Fanshop otevřel v novém roce v úterý 9. ledna. Na hlavní tribunu se prodávají permanentky za 1 380 Kč. Do kotle a na protilehlou tribunu právě za již zmíněných 900 Kč. Děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let mají tradiční 50% slevu. Zakoupený voucher na stránkách Ticketportal.cz je nutné před první návštěvou ligového zápasu vyměnit ve fanshopu za platnou permanentní vstupenku.

Liga začíná ve třetím únorovém víkendu, s Brnem budeme hrát v sobotu 17. února od 18:30. Termín dalšího utkání, kdy pojedeme na zápas do sousedního Edenu, je již také potvrzený (neděle 25. února od 18:00). Oba naše úvodní jarní zápasy v živém přenosu odvysílá stanice O2 TV Sport. Ostatní termíny zápasů se budou teprve konkretizovat, v sekci A-tým - Zápasy jsou potvrzené termíny vždy tučně s konkrétním časem výkopu.