Aktualizovaný plán zimní přípravy

Klokani se poprvé sejdou až v pondělí 8. ledna.

Aktualizovaný plán zimní přípravy

Jelikož se Klokani oproti jiným prvoligovým týmům scházeli k tréninkům i v prosinci, odstartují společně zimní přípravu až v následujícím týdnu. V současné době absolvují hráči individuální dávky dle předem nastaveného plánu. K prvnímu tréninku se sejdou v ponělí 8. ledna v tréninkovém areálu v Uhříněvsi. Hned nálsedující den je budou čekat tradiční zátěžové testy na FTVS. K prvnímu utkání nastoupí hráči Bohemians v sobotu 13. ledna v rámci zimní Tipsport ligy na Vyšehradě, kde odehrají všechny zápasy základní skupiny. Zápas o umístění je čeká ve středu 24. ledna. V případě postupu do Final Four budou mít Klokani hektický program, neboť další zápas by je čekal ve čtvrtek 25. ledna a hned v pátek ráno již budou odlétat na herní soustředění do Turecka.

Na herním soustředění odehrají svěřenci trenéra Martina Haška tři zápasy. V neděli po příletu s Rubinem Kazaň, v týdnu s ázerbájdžánským celkem Gabala FK a posledním soupeřem před odletem zpět do Prahy bude spřátelený zelenobílý klub Žalgiris Vilnius. Generálka na začátek HET ligy je na programu doma v Ďolíčku, do Vršovic přijede slovenský MFK Ružomberok.
O týden později již dorazí v rámci soutěže zpátky do Prahy bývalý trenér Roman Pivarník a k vidění bude zápas se Zbrojovkou Brno.

Plán zimní přípravy 2018
PO - 8. ledna - zahájení přípravy
ÚT - 9. ledna - testy na FTVS
SO - 13. ledna - 11:00 FC MAS Táborsko (Vyšehrad)
ÚT - 16. ledna - 11:00 FK Varnsdorf (Vyšehrad)
SO - 20. ledna - 11:00 FK Olympia Praha (Vyšehrad)
ST - 24. ledna - zápas o umístění / Final Four (místo upřesníme / Vyšehrad)
ČT - 25. ledna - Final Four (Vyšehrad)
PÁ - 26. ledna - odlet na soustředění, Turecko (Lara)
NE - 28. ledna - FK Rubin Kazaň (Turecko)
ST - 31. ledna - Gabala FK (Anlatya, Turecko)
SO - 3. února - VMFD Žalgiris Vilnius (Turecko)
NE - 4. února - přílet ze soustředění, Turecko (Lara)
SO - 10. února - čas v jednání - MFK Ružomberok (Ďolíček)