Klokani zahájili zimní přípravu

Svěřenci trenéra Martina Haška se sešli letos poprvé na společném tréninku.

Klokani zahájili zimní přípravu

V pondělí měli hráči Bohemians první týmový trénink tohoto roku. V Uhříněvsi se sešlo celkem 21 hráčů a 2 brankáři. Trenér Hašek přivítal dva mladé nováčky, z juniorky se totiž připojili záložníci Michal Vrána s Markem Melíškem.

Oproti podzimní části sezony se již v Uhříněvsi nehlásil brankář Viktor Budinský. Toho si jeho mateřská Sparta stáhla z hostování zpět a obratem ho poslala na zkoušku do Ostravy. V klubu již nebude působit ani útočník Jan Kuchta. „Dohodli jsme se po společné schůzce na předčasném ukončení hostování,“ upřesnil Miroslav Držmíšek, sportovní ředitel klubu. Mladý útočník se tak vrací zpět do Slavie, která ho pravděpodobně pošle na hostování do druholigového Žižkova. Trenér Martin Hašek již nepočítá se záložníkem Milanem Jiráskem, u něj Bohemka jedná o přestupu do jiného klubu.

Stále v individuálním režimu bude pracovat Michal Švec, který většinu podzimní části vynechal z důvodu zranění. "Domluvili jsme se s doktory a kondičním trenérem, že ze začátku přípravy budu stále pracovat individuálně a do tréninku se zapojím později," potvrdil Michal Švec. V úvodním utkání Tipsport ligy ho tak fanoušci na hřišti ještě neuvidí.