Milan Jirásek odchází do Ostravy

Pětadvacetiletý záložník se vrací do svého dřívějšího působiště.

Milan Jirásek odchází do Ostravy

Na začátku přípravy opuští vršovické působiště záložník Milan Jirásek. Ten do Bohemky přišel na začátku července roku 2015, kdy byl kmenovým hráčem Sparty, ale měl za sebou hostování v Senici, Teplicích a Baníku Ostrava, kde strávil jaro téhož roku. Právě do Ostravy se po dvou a půl letech ve Vršovicích vrací, tentokrát na přestup.

Milan Jirásek odehrál v Bohemians celkem 54 ligových zápasů a přidal šest pohárových utkání. Zaznamenal celkem tři góly a šest asistencí, v poháru přidal další branku a dvě asistence. Nejlepší sezonu prožil hned na začátku vršovického působení, když v sezoně 2015/16 přihrál spoluhráčům na šest gólů a branku přidal i v utkání s Mladou Boleslaví. V systému trenéra Martina Haška ovšem postupně ztrácel místo a v letošní sezoně si připsal pouze 164 minut, když nastoupil jednou v základní sestavě.

Klub Baník Ostrava měl o Jiráska zájem a v minulém týdnu poslal oficiální nabídku. Záložník Klokanů se hlásil do přípravy slezského klubu a dnes také nastoupil do druhého poločasu přípravného utkání. V odpoledních hodinách došlo k podpisu smlouvy a přestup byl potvrzený.

Přejeme hodně úspěchů v dalším angažmá.