Vítězný vstup do Tipsport ligy

Klokani zvítězili po gólech Maška a Tetteha.

Vítězný vstup do Tipsport ligy

Hned zkraje zápasu vybojoval přímý kop z dobré pozice Luts. K jeho exekuci se postavil Hašek, ale branku Tomy přestřelil. O pár minut později byl v akci opět estonský záložník. Uvnitř šestnáctky vystřelil prudce, ovšem Toma míč vyrazil. K další standardní situaci se postavil Jindřišek, ovšem jeho centr obrana Táborská odvrátila na rohový kop. 

Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)
Před uplynutím úvodní čtvrthodiny se Bohemka prosadila. Jindřišek pěknou průnikovou přihrávkou vyslal vstříc brance Tetteha, který ještě naservíroval míč před prázdnou branku Maškovi, který nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Ačkoliv byli Klokani dále lepším týmem, tak šancí ubylo. Až sedm minut před poločasovou pauzou se do samostatného úniku dostal Tetteh. Svojí příležitostí nepohrdl a přidal druhý gól Bohemky. Tlak Zelenobílých už třetí branku nepřinesl a svěřenci trenéra Haška odcházeli po první půli s dvoubrankovým náskokem.

Do druhého poločasu nastoupila obměněná jedenáctka, ale obraz hry se nezměnil. V akci se objevoval hlavně Kabajev. Nejdříve po přiťuknutí pálil tvrdě vedle branky. Za obrannou linii se dostal Nečas, ovšem Toma nohou šanci zneškodnil. Poté odpovědělo Táborsko, ovšem Prošek na zadní tyči neusměrnil centr do sítě. Na branku se hnal znovu Kabajev, když obešel oba stopery Táborska. Střelu ruského forvarda ovšem Toma vyrazil na rohový kop. Dobrý obranný zákrok předvedl Jindřišek. Ze standardní situace centroval Kučera, ale zkušený záložník míč odhlavičkoval na roh.

Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)
S balónem uháněl po levé Mrsič. Předložil ho Musiolovi, kterého nepustil do zakončení Hůlka a skvělým skluzem srazil balón pryč. Efektní koncovkou se prezentoval Nečas. Střelu Diase ještě obrana Táborska zablokovala. Míč si našel Nečas, ale ani po nůžkách třetí branka nepřišla.
Bohemians uhájili čisté konto a nad Táborskem vyhráli. Další utkání čeká Klokanyv rámci Tipsport ligy v úterý proti Varnsdorfu.