Anglický týden pokračuje

Klokani svedou souboj o první místo v tabulce.

Anglický týden pokračuje

Bohemka po úvodní výhře nad Táborskem (2:0) uzavře tento týden své účinkování v základní skupině letošního ročníku Tipsport ligy. Hned v úterý vyzve na vyšehradském umělém povrchu druholigový Varnsdorf. Půjde o přímý souboj o vedoucí pozici ve skupině, protože Varnsdorf svůj zápas proti Olympii Praha také zvládl a po vítězství 2:0 se usadil na druhém místě.

S Varnsdorfem se Klokani potkali naposledy v létě před necelými třemi lety, když brankou z poslední minuty odcházeli jako vítězové. Nejprve poslal Varnsdorf do vedení Jurča, ale za Klokany vyrovnal Acosta. Po poločase dostal Zelenobílé do vedení Šmíd, ale Juroška po chvíli srovnal. Když už vše vypadalo na smírný výsledek, rozhodl svou brankou v devadesáté minutě o výhře Klokanů velezkušený Šírl.

V týmu soupeře působí i známý útočník Martin Fenin. Od dob posledního vzájemného druholigového utkání najdou fanoušci v týmu i brankáře Porcala či obránce Zierise. Mezi zadáky patří i vysoký stoper Martin Kouřil, který byl k vidění v dresu Ostravy, Jablonce a Liberce. Z libereckého Slovanu byl Varnsdorfu zapůjčen ještě brazilec Wesley da Silva.

Utkání začíná v 11:00 na umělé trávě na Vyšehradě. Hřiště se nachází v ulici Mikuláše z Husi. V okolí stadionu je velmi komplikované parkování, proto doporučujeme jako dopravce na zápas zvolit městskou hromadnou dopravu. Ze stanice metra "Vyšehrad" dojdete kolem pražského Kongresového centra na hřiště za pár minut. Kdo nemá možnost se na utkání dostavit, tak budeme o dění informovat na Twitteru, Facebooku i Instagramu. Po zápase nabídneme textovou reportáž. V přímém přenosu vysílá utkání i stanice Nova Sport 1. Po střetnutí Bohemky s Varnsdorfem ovšem program nekončí. Ve 13:00 změří síly Táborsko s Olympií Praha.