První příčka zůstává Klokanům

Bohemka zvládla i druhé utkání ve skupině.

První příčka zůstává Klokanům

Za deštivého počasí se Klokani nejdříve nemohli prokousat k brance soupeře. Az po deseti minutách si Nečas přebral přihrávku od Tetteha, ale branku netrefil. O chvíli později se už do zakončení dral Hašek, ale obránce skluzem upíchl balón na rohový kop.

Do šance se dostal Tetteh. Reiter si narazil míč s Nečasem. Následně Reiter pěkným centrem oslovil Tetteha, ale tomu byl odmáván ofsajd.

Bohemians Praha 1905 - FK Varnsdorf 3:1 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Varnsdorf 3:1 (1:0)
Poté už se Zelenobílí prosadili. Luts získal míč na obranné polovině, Tetteh ho dobře udržel a přihrál Reiterovi. Záložník Klokanů ho ještě předložil Haškovi, který krásně přehodil brankáře Samoela. Ve zbytku poločasu si Bohemka náskok pohlídala a udržela jednobrankové vedení.

S příjemným slunečním svitem ale přišelo vyrovnání. Kouba nedosáhl na Baracovu střelu zpoza šestnáctky a Varnsdorf srovnal. Bohemka si ale vzala své vedení zpět. Luts se chtěl uvolnit ve vápně, protihráč ho fauloval a rozhodčí nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Mašek a s přehledem penaltu proměnil.

Zelenobílí přidali i třetí gól. Přes Maška a Kabajeva propadl míč až na zadní tyč k Diasovi. Mladý brazilský útočník procedil balón skrz gólmana Samoela až do sítě a navýšil vedení Klokanů.

Bohemians Praha 1905 - FK Varnsdorf 3:1 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Varnsdorf 3:1 (1:0)
Mašek mohl svůj brankový účet rozšířit. Jeho zakončení po centru Jindřiška ovšem brankář Samoel nadvakrát zneškodnil. Bohemka držela míč a nechtěla pustit soupeře k brance. Varnsdorf hrozil pouze po centrovaných míčích, které dokázal brankář Kouba spolu se svými spoluhráči zpacifikovat. V dalším přečíslení adresoval Kabajev přihrávku na střídajícího Vránu, ale obránce záměr ruského útočníka vystihl a balón odkopl pryč. V sobotu Klokani zakončí základní skupina duelem proti Olympii Praha.