Potvrdit postup proti Olympii

Klokani vyhlíží poslední zápas v základní skupině.

Potvrdit postup proti Olympii

Zelenobílí uzavřou druhý týdenní blok zápasem proti Olympii Praha, který i potvrdí postupující mužstvo do závěrečné Final Four. Soupeř hraje v současném ročníku Fortuna národní ligu, do níž postoupil ze třetí nejvyšší soutěže, tehdy ovšem ještě pod názvem Olympia Hradec Králové. Kvůli nevyhovujícímu zázemí se zaregistroval se sídlem v Praze jako FK Olympia Praha. Stěhování se týkalo jen mužského týmu, kdežto mládežnické celky zůstaly na východě Čech. Své domácí zápasy v soutěži hraje Olympia na stadionu Evžena Rošického.

Působení ve druhé nejvyšší fotbalové soutěži využilo vedení Bohemians a poslalo na zkušenou hned několik mladých hráčů. Za Olympii nastupuje mladý Petr Rothe. Spolu s ním hostuje v týmu i brazilský záložník Bernardo Frizoni. Mezi zadáky patří také Marek Opluštil. Stabilním článkem základní sestavy je i devatenáctiletý Ondřej Žežulka. Nejlepším střelcem po podzimní části je řecký forvard Georgios Katidis, který nastřílel pět branek. V Tipsport lize je Olympia na posledním místě, když prohrála nejprve s Varnsdorfem (0:2) a poté i s Táborskem (1:2).

Zápas začíná na vyšehradské umělé trávě v 11 hodin. Živě ho tentokrát nevysílá žádná televizní stanice. Pokud Klokani potvrdí svůj postup, tak o soupeři a čase semifinále se rozhodne po utkání. Budeme vás informovat. Po utkání vám přineseme textovou reportáž a videorozhovory. Průběžné informace ze střetnutí sledujte na Instagramu, Twitteru a Facebooku. Upozorňujeme fanoušky, že v okolí hřiště je velmi komplikované parkování. Využijte pro klidnou cestu na zápas městskou hromadnou dopravu. Ze stanice metra "C" dojdete ze zastávky "Vyšehrad" na stadion za pár minut.