Bohemka postoupila do Final Four

Zelenobílí rozhodli o výhře už v první půli.

Bohemka postoupila do Final Four

První velkou příležitost si hned v úvodu vypracovala Olympia. Po rychlé výměně míče odcentroval Katidis z pravé strany na Jukla, který vypálil z první, ale Fryšták skvělým zákrokem balón vyrazil. Nezůstalo ovšem u jedné šance druholigového celku. K dalšímu zakončení se dostal Katidis, i tentokrát bezchybný Fryšták míč nepustil za svá záda.

Poté se osmělili i Klokani. Nejdříve defenziva Olympie srazila přihrávku Vaníčka na volného spoluhráče. Ale následně Kocič nádherným pasem za obranu vybídl ke sprintu Lutse. Estonský záložník načechraným centrem oslovil Maška, který se hlavou nemýlil a poslal Bohemku do vedení.

Bohemians Praha 1905 - FK Olympia Praha 2:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Olympia Praha 2:0 (2:0)
Po dvaceti minutách Mašek rychle rozehrál standardní situaci nakrátko s Haškem, který prudkým přízemním centrem hledal spoluhráče. Míč ovšem prolétl celým vápnem až do zámezí. Šancí v dalším průběhu zápasu ubylo. Bohemka držela míč, ale ne a ne se protlačit do příležitosti. Ke střele se pár minut před poločasovým hvizdem dostal Hašek, ale branku přestřelil.

Druhou branku mohl přidat v první půli Tetteh. V samostatném úniku bohužel trefil brankáře Stejskala. Co se nepodařilo Tettehovi, se zdařilo Haškovi. Reiter si ve vápně zpracoval přihrávku a přihrál Haškovi, který umístěnou střelou nedal Stejskalovi šanci.

Bohemians Praha 1905 - FK Olympia Praha 2:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Olympia Praha 2:0 (2:0)
Ve druhém poločase chtěl snížit Katidis, ale po centru Bernarda Koubovu svatyni minul.
Pěknou akci předvedl Dias, když obešel svého strážce a naservíroval míč Kabajevovi. Ruský forvard byl v tísni a jeho střelu ztečovala obrana Olympie na rohový kop.Stejskal měl plné ruce práce i po další ofenzivní akci Klokanů, když vyrazil střelu Vaníčka.

Blízko premiérové brance v A týmu byl mladý Vrána. Ovšem po přihrávce Kabajeva zcela osamocený před brankou přestřelil Stejskalovu svatyni. Klokani si už zbytek utkání pohlídali a po vítězství postoupili do Final Four. V semifinále ve středu od 11 hodin na Vyšehradě se střetnou s Hradcem Králové.