S cílem postoupit proti Hradci Králové

Klokany čeká perný konec týdne.

S cílem postoupit proti Hradci Králové

Bohemka vkročí do závěrečného semifinále Tipsport ligy proti Hradci Králové po dvoutýdenním tréninkovém bloku. Do zápasu by mohl zasáhnout i Michal Šmíd, ale jeho start potvrdí až výsledky testů. V cestě za ziskem poháru bude ovšem k dispozici třígólový Dominik Mašek, který se zatím trefil v každém přípravném zápase. Klokani s Hradcem Kálové sehráli už několik utkání. Vedle těch ligových i několik přípravných. V loňském ročníku Tipsport ligy se Bohemka střetla s Votroky hned v prvním utkání ve skupině a vyhrála přesvědčivě 3:0. Oba týmy svedly cesty proti sobě i před půlrokem na turnaji v Benátkách, kde svěřenci trenéra Haška zvítězili opět 3:0.

Tým Hradce Králové se příliš nezměnil od posledního vzájemného ligového klání. Mezi hlavní hrozby patří nejlepší střelec Petr Schwarz, který je se čtyřmi brankami vůbec nejlepším střelcem letošní Tipsport ligy. Mezi defenzivní pilíře patří mladý Adam Pajer, jenž odehrál podstatnou část podzimní části Fortuna národní ligy. Jako stabilní články hradecké ofenzivy nelze opomenout také Jana Pázlera, který má na svém kontě ve druhé lize dvanáct branek. Hradec Králové ve své skupině obstál, i přes tři prvoligové protivníky si našel cestu do Final Four. Po remíze s Jihlavou (2:2), výhře nad Libercem (5:0) a v závěrečné "bitvě o semifinále" dokázali hradečtí porazit i Jablonec (3:0).

Semifinálové utkání startuje v 11:00. Hraje se opět na vyšehradské umělé trávě. V živém přenosu vysílá zápas stanice Nova sport 1. Po zápase přineseme textovou reportáž, videorozhovory i sestřih utkání. Podrobné informace během střetnutí na Twitteru, Instagramu a Facebooku. Doporučujeme fanouškům, kteří se na semifinále chystají využít jako dopravce městskou hromadnou dopravu. V okolí stadionu se parkuje velmi složitě.