Klokani porazili Gabalu

Druhé utkání v Turecku skončilo výhrou Bohemky 3:1

Klokani porazili Gabalu

Ve středu odpoledne sehráli Klokani na soustředění v Turecku druhé přípravné utkání, svěřenci trenéra Haška nastoupili proti ázerbajdžánské Gabale s pozměněnou sestavu. Volno dostal brankář Fryšták, lehká zranění nepustila do hry Maška, Tetteha ani Vránu.

Od úvodních minut byla Bohemka aktivnější, výraznější šance si však nevytvořila. Skóre duelu otevřel po půlhodině hry Luts, když překonal brankáře hlavou po centru Bartka z pravé strany. V nastaveném čase mohlo být ještě veseleji, Bartek však svoji dělovkou orazítkoval pouze břevno.

Do druhého dějství udělal trenér Hašek pět změn v sestavě a Gabala bohužel brzy vyrovnala. Tentokrát se hlavou trefil Hajiyev. Klokani však nesložili zbraně a vedení mohl Bohemians vrátit Kabajev, ve stoprocentní šanci však mířil pouze do brankáře.

Klokani se nakonec dočkali v 69. minutě. Hašek přihrál Nečasovi a ten tečovanou střelou dostal míč za záda brankáře. Hned vzápěti si oba aktéři úlohy vyměnili, Nečas vybídl Haška a ten střelou k zadní tyči uzavřel na konečných 3:1 pro Bohemku.

Poslední přípravný duel na soustředění v Turecku odehrají Pražané v sobotu proti litevskému Žalgirisu Vilnius, výkop je naplánován na 9. hodinu středoevropského času.