Prodej vstupenek zahájen

Od dnešního dne jsou v prodeji lístky na Brno, od zítra na Slavii.

Prodej vstupenek zahájen

Začátek jarní části sezony se blíží a od dnešního dne je možné zakoupit si vstupenky na první domácí zápas se Zbrojovkou Brno (sobota 17. února) na internetových stránkách Ticketportal.cz. Se zítřejším otevřením fanshopu bude možné nakoupit lístky přímo na prodejně v Ďolíčku. Stejně tak půjdou zítra do prodeje i vstupenky na derby se Slavií (neděle 25. února).

V prodeji jsou samozřejmě také permanentní vstupenky na jarní část sezony. Na hlavní tribunu se prodávají permice za 1 380 Kč. Do kotle a na protilehlou tribunu za 900 Kč. Děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let mají tradiční 50% slevu. Zakoupený voucher na stránkách Ticketportal.cz je nutné před první návštěvou ligového zápasu vyměnit ve fanshopu za platnou permanentní vstupenku (kartičku). V Ďolíčku je možné zakoupit si permanentní vstupenku v otevírací době fanshopu (viz. E-SHOP).

Lístky na domácí zápas se Zbrojovkou Brno se prodávají ve standardní cenové hladině od 150 do 230 Kč v závislosti na vybraném sektoru. Děti a senioři mají opět 50% slevu, kterou je možné uplatnit pouze v předprodeji. Děti do šesti let mají vstup na zápas bez nároku na místo zdarma.

Vstupenky na derby se Slavií do sektoru hostí v Edenu se budou prodávat pouze ve fanshopu v Ďolíčku za jednotnou cenu 310 Kč. Platba je možná POUZE v hotovosti.

Při návštěvě fanshopu tak lze pořídit vstupenky na oba úvodní jarní zápasy Bohemians, případně si rovnou pořídit permanentní vstupenku s lístkem do Edenu. Klokany ovšem v tomto týdnu čeká ještě generálka s Ružomberokem, fanoušci se mohou těšit na vršovický masopust přímo na hlavním stadionu.