Přijďte se pobavit na Vršovický masopust

V sobotu před generálkou bude v Ďolíčku tradiční slavnost.

Přijďte se pobavit na Vršovický masopust

V sobotu 10. února čeká Ďolíček fotbalová premiéra v roce 2018 a s tím bude spojen i tradiční Vršovický masopust. Přijďte se všichni pobavit i s celou rodinou! V masopustním čase nebudete připraveni o nic, co k této národní tradici patří.

Stadion otevře své brány už ve 13:30. Pro všechny děti, které přijdou v maskách, bude už při vstupu připraven malý dárek. Pro všechen vršovický dorost bude připraven zábavný program, spojený s vyhlášením nejlepší masky. Aby to nikomu nepřišlo líto, bude pro děti připraveno po celou dobu akce i malování na obličej. Mimo to se vaše ratolesti budou moci zabavit u dovednostních soutěží, po jejichž absolvování se mohou těšit na odměnu.

Dospělí si budou moci pochutnat na tradičních zabíjačkových lahůdkách. Na zub bude přichystán čerstvý gulášek, zabíjačková polévka, jitrnice, jelítka a mnohé další. K dobré zábavě přispěje i staropražská muzika.

Vstup na celou akci je zdarma, stejně jako na následující fotbalové utkání Bohemky proti MFK Ružomberok. Proto v branách Ďolíčku rádi přivítáme nejen fotbalovou veřejnost, ale všechny sousedy z blízkého i dalekého okolí!

Za podporu akce děkujeme Městské části Praha 10.