Poslední test před ligou

Vršovický masopust a fotbalový zápas Bohemky, takový je sobotní program fanatika Klokanů.

Poslední test před ligou

Zimní přestávka se již neúprosně chýlí ke svému konci a brány ligové soutěže se za pár dní opět otevřou. Ještě o tomto víkendu však Klokani stihnou poslední přípravné utkání se slovenským MFK Ružomberok. Poslední vzájemné utkání z roku 2010 pamatuje z aktuálního kádru jen Bartek. Bohemka tehdy v Mikulově zvítězila 1:0 díky brance Budínského. Ružomberok přezimuje na pátém místě v tabulce, přičemž na druhou příčku, která patří Žilině, ztrácí pouhé tři body.

Největší ofenzivní hrozbou je je šestigólový Nermin Haskič, který v létě přišel právě ze Žiliny. Produktivitou se může chlubit i defenzivní univerzál Kružliak, který i z pozice obránce dokázal hned pětkrát rozvlnit síť. Mezi základní kameny sestavy patří i záložník Danil Erik, jenž je jedním z nejvytěžovanějších hráčů a navíc má na svém kontě již čtyři góly. Místo jedničky v brance si vydobyl Matúš Macík, který ke svým výkonům přidal i čtyři vychytaná čistá konta. Ružomberok se ovšem vydá do hlavního města dříve, protože už v pátek se svěřenci trenéra Norberta Hrnčára představí na Lhotce proti Viktorii Žižkov od 11:00.

Utkání začíná na městském stadionu Ďolíček s úderem sobotní 15. hodiny a vstup je zdarma. Na webu poběží textový online z utkání. Po zápase přineseme textovou reportáž s videorozhovory. Průběžné dění můžete sledovat na Instagramu, Twitteru a Facebooku. V Ďolíčku ovšem nebude v sobotu na programu pouze fotbalový zápas. Stadion se otevře ve 13:30 a pro fanoušky bude připraven tradiční Vršovický masopust. Krom vynikajících zabijačkových pokrmů bude připraven i program pro děti. K ochutnání bude připravena polévka, guláš, jitrnice a mnoho dalšího. Více informací zde. Dále na vás bude čekat otevřený fanshop, kde si krom klubových suvenýrů můžete zakoupit jednak vstupenky na první domácí ligové utkání proti Zbrojovce Brno, ale zároveň budou ke koupi i lístky na derby o krále Vršovic, v němž se Klokani představí v Edenu proti Slavii 25. 2. od 18 hodin.