Výsledkový servis z 24. - 25. března

Jak se vedlo mládežnickým kategoriím o víkendu?

Výsledkový servis z 24. - 25. března

U19
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 3:0 (0:0)

Branky: 71. Batelka (pen.), 82., 89. Huf.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš M., Abrham, Straka (46. Zeman V.), Lukeš (78. Hlinák), Osmančík - Vala D., Farkaš, Le Tuan, Vrána - Vetešník (65. Procházka).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"Kluci, i když tomu výsledek nenapovídá, sehráli v Pardubicích vyrovnané utkání. Zlomovým momentem utkání se stala desetiminutovka, kdy jsme nedokázali proměnit dvě příležitosti ve vápně soupeře, zatímco domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop a o pár minut později dobře zakončili brejkovou situaci."

U18
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:2)

Branky: 54. Podzimek, 63. Kinčl - 21. Beran (Matoušek), 41. Peričevič (Beran), 77. Peričevič.
Bohemians Praha 1905: Pospíšil - Lapka, Jirsa, Vala P., Marcinčik - Matoušek, Beran, Douděra - Turek (69. Hrobník), Peričevič, Rohla.
Hodnocení trenéra Davida Střihavky:
"1.poločas:
Vstup do utkání přinesl nepřesnost a zbytečnou nervozitu na obou stranách,na kterou se nám podařilo zareagovat, až výstavní střelou Berana z hranice velkého vápna, 0:1. Tento moment nám dodal sebedůvěru,což se projevilo zejména v rychlejší a přesnější kombinaci na soupeřově polovině.Nakonec jsme šli po zásluze do dvoubrankového vedení, díky hezké brance Peričeviče z trestného kopu,0:2.
2.poločas: V druhé půli jsme chtěli být nadále aktivní.Místo toho jsme Jablonci nabídli možnost vrátit se do zápasu, díky hrubé chybě v obranné fázi,1:2. V této fázi utkání jsme úplně vypadli ze hry a byli nervózní.Soupeř navíc potrestal další nedorozumění v obraně a srovnal stav, 2:2. Nakonec se klukům podařilo zmobilizovat síly a strhnout zápas na naší stranu.Beran se ve vápně drze prosmýkl mezi obránci a připravil šanci pro Peričeviče,který pohotovou střelou rozhodl na konečných 2:3."

U17
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 5:2 (2:2)

Branky: 4. Kubart, 19. Lebiš, 58. Šimek, 60. Sychra, 71. Formáček - 30. Dostál (Čakurda), 40. Štěpánek F. (Seniv). ŽK: Seniv.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Pouzar, Dostál, Marhoul, Plíšek - Musil, Vaněk, Čakurda (50. Uhmann) - Seniv (65. Vitarigov), Slepička, Štěpánek F.
Hodnocení trenéra Jana Švimberského:"Utkání nemůžeme hodnotit vůbec kladně. Nepodařilo se nám navázat na dobré domácí utkání se Slávií a především díky vlažnému vstupu do utkání, jsme již brzy po úvodním hvizdu inkasovali a krátce na to se domácí radovali podruhé, kdy potrestali náš nedůraz ve vápně. Pozitivním momentem utkání je fakt, že se nám ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Především naše druhá branka stojí za zmínku, která splňovala parametry fotbalu, jakým se chceme prezentovat. V druhém poločase soupeř hrozil pouze z brejků, ale vlastní nedisciplinovaností a individuálními chybami jsme soupeře opět poslali do vedení a ztratili tak možnost na dobrý výsledek."

U16
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 4:4 (3:3), na penalty 4:5

Branky: 2. Vrzák, 9., 25., 60. Velich - 3. Keller (Švestka), 12. Kousal, 40. Spizzirri, 45. Havránek (Keller).
Bohemians Praha 1905: Matějka – Spizzirri, Mareš, Huleš, Kadlec – Čipera, Švestka – Havránek (50.Hollmotz), Vacek (65. Knap), Kousal (55.Novák) - Keller.
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"Utkání v Jablonci se, ve srovnání s prvním vzájemným bezbrankovým střetnutím ze srpna 2017, odvíjelo diametrálně odlišně. V první minutě domácí udeřili a dostali se do vedení, za minutu bylo vyrovnáno, po centru Švestky se prosadil Keller. Další branku přinesla devátá minuta, opět se radovali domácí. Na odpověď jsme naštěstí nemuseli čekat dlouho, za tři minuty se přímo z rohového kopu trefil Kousal. Jablonec se opět dostal do vedení na 3:2, poslední slovo v první půli však měl dalekonosnou střelou Spizzirri, 3:3. Úvod druhé půle hráli domácí kvůli žluté kartě o hráče méně a přesilovku jsme využili, přihrávku Kellera zužitkoval Havránek. Ani nám však vedení nevydrželo, domácí hráč dokonal hattrick po standardní situaci. Rozuzlení musely přinést pokutové kopy, ve kterých jsme tentokrát byli šťastnější a oplatili Jablonci letní porážku."

U15
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 1:3 (0:1)

Branky: 41.Lilling - 18. a 51.Agapkin, 58.Prokop. Bohemians Praha 1905: Všetečka - Eiselt, Vaněk, Hodouš, Bína (56.Peterka) - Lilling (63.Panc), Müller (60.Janovský), Váňa - Hýsek (35.Bárta), Muška, Nekvasil.
Hodnocení trenéra:"První poločas utkání s Plzní kluci odehráli velmi dobře. Působili jsme fotbalovým dojmem, dařila se nám hra po zemi a vypracovali jsme si i dost příležitostí ke vstřelení branky. Z těch kluci ovšem nevytěžili nic a tak jsme po nedohrání situace po rohovém kopu soupeře odešli do kabin s jednobrankovým mankem. Po přestávce se nám sice podařilo vyrovnat po téměř identické situaci při níž jsme sami inkasovali, ale po té už byli lepším mužstvem hosté. Druhý gól nás definitivně srazil a nám už chyběla mentální síla se zápasem cokoliv udělat."

U14
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 3:0 (1:0)
Branky: 20. Sirůček, 44. Koutecký, 70. Sirůček.
Bohemians Praha 1905: Sedlmajer - Vajgl (10. Burda), Benček, Petrouš, Šurýn (10. Sirůček), Skořepa, Středa, Pomahač (53. Ostapyuk), Koutecký, Michálek (57. Cizner), Hruška.