Bohemka děkuje Tomáši Mutinskému

Po šesti letech dochází ke změně na pozici tiskového mluvčího.

Bohemka děkuje Tomáši Mutinskému

V Bohemians dochází po mnoha letech ke změně na jedné z pozic stěžejních pro každou velkou organizaci. Po šesti letech dobré a obětavé práce ke konci března mění působiště tiskový mluvčí Tomáš Mutinský. Nadále nebude působit v žádném fotbalovém klubu, odchází do komerční sféry. V Bohemce však zůstává nadále aktivní jako trenér mládežnických kategorií.

"Tomášovi přísluší velký dík za práci, kterou pro Bohemku odvedl. Je to on, komu vděčíme za novou, moderní tvář klubu," vysekl Mutinskému pochvalu ředitel klubu Darek Jakubowicz. "V našem klubu z Tomáše vyrostla v rámci jeho profese velká osobnost. Do jeho další kariéry mu přejeme z Ďolíčku hodně štěstí," dodal.

Novým tiskovým mluvčím Bohemians se stal Petr Tomášek. V jeho profesním životopisu najdeme v kolonce předchozích působišť server isport.cz, Českou tiskovou kancelář nebo produkční agenturu Go4Gold. "Nové tváři v našem týmu chci popřát hodně zdaru do další práce. V rámci proběhlého výběrového řízení se přihlásilo mnoho adeptů a podle našeho mínění jsme vybrali toho nejlepšího. Jsem přesvědčen, že Petr bude v práci svého předchůdce zdárně pokračovat," přeje novému tiskovému mluvčímu ředitel Bohemky Jakubowicz.