Hráči měsíce odměněni za své výkony

Před utkáním s Plzní obdrželo sošky pět nejvýraznějších zástupců svých kategorií.

Hráči měsíce odměněni za své výkony

Po skončeném měsíci přinášíme vyhlášení hráčů měsíce v mládežnických kategorií. Pojďme si společně projít všechny zástupce od akademie po juniorský tým.

Akademie
Matěj Kozina
Ročník: Mladší přípravka
Věk: 7 let
Hodnocení trenéra Kamila Gruncla:"Hráč který za dobu fungování akademie dělá největší fotbalové pokroky z ročníku 2010. Levonohý hráč , jeho silné stránky jsou odebírání míče, přesná přihrávka, přehled ve hře, komunikace na hřišti. Velmi kamarádský a komunikativní. Dobrý žák ve škole."

Přípravky
Oskar Mikuda

Kategorie: U10
Věk: 9 let
Hodnocení trenéra Jakuba Hrubého:"Oskar je nejvíce zodpovědný hráč na hřišti a to hovoří za vše. Může hrát na jakémkoliv postu a vždy to odpracuje na 150%. Hru vidí úplně jinak než ostatní hráči, většinou je o myšlenku napřed než soupeř. Díky tomu je tak výjimečný. Když se týmu nedaří, Oskar je tím hráčem, který vždy pracuje naplno a drží tým nad vodou."

Žáci
Jakub Ťoupal

Kategorie: U13
Věk: 12 let
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana:"Ťoupy se vrátil po komplikovaném zranění ve formě jak ho všichni známe. Nepříjemný pro soupeře v osobních soubojích a s velkou kvalitou při hře s míčem. Pro tým je důležitá i jeho univerzálnost. Je schopný soupeře zlobit nejen na kraji obrany nebo ve středu zálohy, ale i na křídle."

Dorost
Patrik Švestka

Kategorie: U16
Věk: 15
Statistiky: 4 zápasy/ 3 asistence
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"Patrik Švestka patřil v březnu mezi základní stavební kameny sestavy ročníku 2002. Nastoupil do všech čtyř mistrovských utkání a dvou přátelských utkání. K tomu přidal stoprocentní účast v tréninkovém procesu a na jeho výkonnosti to bylo znát. Na postu středního záložníka hraje klidně a s rozvahou. Svým pohybem a čtením hry má ve spolupráci se spoluhráči hodně získaných míčů. I díky kvalitnímu zahrávání standardních situací má na svém kontě v jarní části soutěže již tři přímé asistence u branky některého ze svých dobrých spoluhráčů."


Juniorka
Miroslav Václavík

Věk: 19 let
Statistiky: 3 zápasy/ 0 gólů