Předprodej permanentek 2018/2019

Přečtěte si informace o předprodeji permanentek na příští sezonu.

Předprodej permanentek 2018/2019

Letošní fotbalová sezóna je pro Bohemku úspěšnou a věříme, že příští ročník nejvyšší soutěže posune klub ještě výše. Od sezóny 2018/2019 bude mít liga nový hernímodel a na fanoušky tak čeká více zápasů s vyvrcholením v nadstavbové části. Cílem klubu bude poprat se o umístění, které by zajistilo po dlouhých letech návrat tam, kam Bohemians v očích fanoušků patří – do pohárové Evropy.

V jarní části sezóny byly díky úspěšné sérii domácích výsledků vyprodány domácí sektory stadionu nejen proti Plzni, ale i proti Jihlavě. V nově sezóně bude také pokračovat praxe, kdy na utkání se Spartou, Slavií a případně Baníkem Ostrava bude předprodej vstupenek umožněn pouze s kódem z permanentní vstupenky či karty DFB. Nákup permanentní vstupenky je tedy řešením, které každému Klokanovi zajistí místo na stadionu vždy bez nervů, zda se dostane včas na řadu při předprodeji vstupenek na domácí utkání, o které bude zvýšený zájem.

Ligový ročník 2018/19 bude historicky prvním, který nabídne kromě 30 kol základní části i další ligovou nadstavbu. Ligová tabulka se rozdělí po 30. kole do tří skupin a následovat budou další zápasy:

- Kluby umístěné na 1.-6. místě odehrají pět utkání mezi sebou o konečné umístění. Týmy, které se umístí na 1. až 3. budou hrát tři domácí utkání a týmy na 4. až 6. dva domácí zápasy.

- Kluby na 7.-10. místě se utkají formou play-off doma/venku dle pohárové matematiky, vítězný tým z tohoto minipavouku pak sehraje další dvojzápas se čtvrtým či pátým týmem tabulky o postup do Evropské ligy.

- Kluby na 11.-16. místě také odehrají dalších pět utkání. Týmy, které se umístí na 11. až 13. místě budou hrát v nadstavbě tři domácí utkání a týmy na 14. až 16. dva domácí zápasy. Poslední tým tabulky po 35. kole sestupuje do II. Ligy, týmy na 14. a 15. místě bude čekat baráž formou dvojzápasu dle pohárové matematiky se 2. a 3. týmem II. Ligy.

Pokud bychom tedy vzali jako příklad aktuální tabulku po 25. ligovém kole, tak by Bohemka nejdříve vyzvala v dvojzápasu Slovácko. V případě postupu by se postavila v dalším dvojutkání lepšímu z dvojice Teplice – Zlín. A v případě úspěchu v tomto klání by se utkali Klokani už přímo o Evropskou ligu v sérii se Slovanem Liberec.

Na tyto změny reaguje i Bohemka zavedením dvou druhů permanentek: 1) permanentka ZÁKLADNÍ, 2) permanentka PRÉMIOVÁ.

Permanentka ZÁKLADNÍ bude platit na 15 domácích zápasů v základní části. Ceny vstupenek na tyto zápasy zůstanou stejné jako v letošní sezóně a proto se nemění ani cena permanentek. Pro ty, kteří si permanentní vstupenky obnovují, platí cena: 10x cena vstupenky a pro nové držitele 11x cena vstupenky. Majitelé této permanentky však nebudou mít svá místa rezervovaná pro nadstavbovou část, po 30. kole se tyto sedačky uvolní do volného předprodeje pro všechny. Svá místa budou mít následně rezervována až pro předprodej v další sezóně. Na nadstavbovou část NEBUDE vydávána zvláštní permanentní vstupenka.

Permanentka PRÉMIOVÁ bude platit na 15 domácích zápasů v základní části, ve VŠECH domácích utkáních nadstavbové části a ve všech domácích utkáních MOL Cupu v Ďolíčku. Ceny vstupenek na nadstavbovou část budou vyšší než na základní část a tomu odpovídá cena permanentních vstupenek. Bohemka přitom může odehrát v nadstavbové části nejméně jedno a nejvíce čtyři domácí utkání.

Předprodej permanentek začne v Ďolíčku tentokrát dříve než obvykle, a to už ve středu 16. května. Stávající permanentkáři budou mít svá místa rezervována do 1. června.

Neprodloužené permanentky budou poté uvolněny do volného prodeje, který začne 6. června. Permanentky budou i letos distribuovány přímo na stadionu Bohemians. Hlavní část předprodeje bude probíhat stejně jako před touto sezónou v tiskovém středisku.

Při zakoupení permanentní vstupenky Vás poprosíme o vyplnění karty Registrace majitele permanentky. Vzhledem ke změně legislativy se upraví zákonná ustanovení oproti kartě před letošní sezónou. Upozorňujeme, že případné vystavení duplikátu při ztrátě permanentní vstupenky nebude možné, pokud jste formulář nevyplnili se správnými údaji (vystavení duplikátu podléhá potvrzení emailu a sms na Vámi uvedené kontakty). Vyplnění karty Registrace majitele permanentky je dobrovolné.


ZÁKLADNÍ

PRÉMIOVÁ

permanentka

hl. tribuna

ostatní

hl. tribuna

ostatní

nová

2 530 Kč

1 650 Kč

3 130 Kč

2 050 Kč

obnovená

2 300 Kč

1 500 Kč

2 900 Kč

1 900 Kč

důchodci + děti do 150 cm

1 265 Kč

825 Kč

1 565 Kč

1 025 Kč

silver VIP

5 000 Kč

5 000 Kč

6 000 Kč

6 000 Kč

gold VIP

19 050 Kč

19 050 Kč

22 000 Kč

22 000 Kč