U21: Klokani nezvládli vložený duel v Třinci

Juniorka v závěru zápasu už jen korigovala skóre.

U21: Klokani nezvládli vložený duel v Třinci

5. kolo nadstavbové části Juniorské ligy Klokani odehráli v Třinci. Bohemians se před utkáním nacházeli na 3. místě a jejich soupeř na 6. místě tabulky. Trenér Vladimír Hruška měl tentokrát k dispozici ze členů A týmu pouze útočníka Lucase Diase.

Úvod a vlastně celý první poločas se Klokanům nepodařil. Hned ve 4. minutě šli domácí do vedení. Hykel si navedl míč na centr, kterým našel přesně hlavu Celby a ten z malého vápna doklepnul balón do sítě. V 19. minutě se třinečtí radovali znovu a střelcem byl opět Celba, který prostřelil po samostatném úniku Šrámka v brance Bohemians. Hned ve 23. minutě padla další branka do sítě Klokanů. Po skrumáži dorážel v jednoduché pozici Verner. Vzápětí se Bohemka dostala k první vážnější šanci, když se k exekuci rohového kopu postavil Bassey a našel volného Vetešníka. Jeho hlavičku ale dokázal domácí gólman vytěsnit. V závěru prvního poločasu se ještě zaskvěl Šrámek, který nadvakrát reflexivně vychytal Ižvolta a napotřetí ho na brankové čáře zastoupil Vetešník a zabránil tak jistému gólu.

Hned na začátku druhého poločasu se uvolnil prostor před Basseyem, který ho využil ke střele, ale minul. Klokani hru v druhém poločase vyrovnali. Nicméně, v 64. minutě dostali další gól. Po rychlém protiútoku doklepával do sítě míč Hykel. Dvě minuty na to, se poprvé trefili i Klokani a byl to aktivní Bassey, který se na hranici vápna opřel do balónu a propálil vše co mu stálo v cestě. Bassey byl při chuti a po dalším dalekonosném pokusu zazvonil na tyč Adamuškovi brány. V závěru zápasu ještě po faulu na Vránu Bohemka zahrávala zajímavý přímý kop. K jeho zahrání se postavil Santos a tvrdou střelou upravil těsně před koncem skóre.

Mladým klokanům se nevydařil hlavně první poločas a z dalekého Třince se tedy vrací bez bodu.