V neděli zažije Ďolíček dosud nevídáné

Všichni fanoušci na hlavní tribuně budou zapojeni do unikátní choreografie.

V neděli zažije Ďolíček dosud nevídáné

V neděli nastoupí Bohemka od 17 hodin proti Mladé Boleslavi. Fanoušci berou utkání jako oslavu úspěšné sezóny a chtějí motivovat tým k dalšímu výkonnostnímu vzestupu v té příští. Proto je připravena dosud nevídaná choreografie, do níž se zapojí i hlavní tribuna. Přestaňte tedy váhat o zítřejší návštěvě, bude to nezapomenutelný zážitek a Ďolíček musíme vyprodat!

S nástupem hráčů prosíme všechny fanoušky o pomoc se zvednutím plachet, jimiž bude zakryto všech pět sektorů tribuny A. Vše bude řízeno hlasatelem utkání a fanoušky ze Sektoru 1905, kteří budou pohyb plachet na hlavní tribuně řídit. Prosíme všechny o řízení se jejich pokyny. Plachty budou upevněny v první řadě a budou vytaženy zespodu nahoru, aby byly po dvou minutách zase spuštěny. Věříme, že výsledný dojem bude výborný a fotky z Bohemky obletí celý svět. Všichni společně tak Bohemku opět posuneme kousek dál na cestě zpátky na vrchol!

Po utkání bude pro Klokany připravena na náměstíčku ještě další zábava - hudební. Na své si přijdou příznivci kytar i hip hopu, zahrají kapely s Bohemáky v sestavě: punkrockeři Boom a hiphopová legenda Pio Squad. Takže po utkání všichni na náměstíčko, zábava bude v Ďolíčku ještě dlouho po zápase!