Převahu devalvovaly dva údery v závěru

Bohemka měla hodně šancí, ale po dvou gólech v závěru má tři body Mladá Boleslav.

Převahu devalvovaly dva údery v závěru

Ještě před výkopem došlo k celostadionovému choreu. Dvoutýdenní práce fanoušků se ukázala ve skvělém světle. Poté už se šlo na fotbal. První příležitost si vypracovali hosté z Boleslavi. Po pravé straně zatáhl až k brankové čáře míč Konaté, který přihrál pod sebe, ovšem Ladra vysoko přestřelil branku Fryštáka. Lepším týmem byla domácí Bohemka, jenže se nemohla dostat přes defenzivu hostů do větší šance. Hosté odvraceli centrované míče a nepouštěli Klokany do příležitostí. Před uplynutím první půlhodiny hry se možnost rozehrání přímého kopu naskytla hostům. Jako exekutor se k míči postavil Valenta a napálil tyč, ovšem odražený míč si našel Konaté a přesnou dorážkou poslal Mladou Boleslav do vedení.
Bohemka se hnala za vyrovnáním, což se podařilo po deseti minutách. Vaníček si navedl míč na střed a pěknou umístěnou střelou na bližší tyč překonal Polačka, čímž vyrovnal stav zápasu.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Netrvalo dlouho a mladý záložník Klokanů se mohl radovat znovu. Centr Dostála se snášel na zadní tyč, kde si na něj naskočil Vaníček. Hlavou bohužel o malý kousek minul levou tyč branky Polačka. Ve zbytku první půle už ani jeden z týmů branku soupeře výrazněji neohrozil a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu vtrhli Klokani jako uragán. Už po pěti minutách centroval Jindřišek do šestnáctky, kde si na míč naskočil Šmíd a usměrnil ho hlavou do sítě. Asistent hlavního rozhodčího na pomezí ovšem zdviženým praporkem signalizoval ofsajd stopera Bohemians a přerušil nadšení Zelenobílých. Následně ale předvedla Bohemka krásnou akci. Jindřišek krásným pasem ze středu hřiště našel sprintujícího Reitera, který přihrál pod sebe. K míči se prodral Mašek, ale bohužel o kousek přestřelil hostující svatyni.

Mašek byl v akci i později. V šestnáctce přistrčil míč Reiterovi, který ovšem branku Polačka přestřelil. Na hřiště se čtvrt hodiny před koncem dostal i forvard Kabajev. Reiter mu po pár vteřinách na hřišti přiťukl míč, ale střídající útočník přestřelil branku. Na druhé straně se k odraženému míči dostal Magera, ale vysoko přestřelil. Záhy odpověděla Bohemka podobnou mincí. Mašek technickou střelou o kousek minul vzdálenější tyč branky hostů.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
V závěru ovšem přišly dva smrtelné údery. Nejdříve sice Fryšták vychytal samostatný únik Přikryla. Z následného rohového kopu se po závaru prosadil Chaluš a vrátil hostům vedení. Dlouhý nákop Chaluše si zpracoval Přikryl do pohybu, ovšem Fryšták proti němu vyběhl a vyrazil míč. Opuštěný balón si našel Magera a poslal ho do opuštěné branky. Bohemka už na branky hostů neodpověděla a podruhé v sezóně v Ďolíčku prohrála.