U21: Juniorka v Ďolíčku nadělovala

Jablonec si odvezl “bůra”, hatrrickem se blýskl Bassey.

U21: Juniorka v Ďolíčku nadělovala

Další kolo nadstavbové části Juniorské ligy odehrála juniorka Bohemky v Ďolíčku, a kdo si chtěl po obědě neděli zpestřit fotbalem, určitě nemohl litovat. Z A týmu byli trenéru Hruškovi tentokrát k dispozici slovinský krajní obránce Kocič a ruský forvard Kabajev.

Klokani hned v úvodu svého soupeře zatlačili a byli odměněni brzkým gólem, když se v 6. minutě prosadil Kabajev přesnou ranou pod břevno. Po vstřelené brance se hra zklidnila a následovala pasáž bez šancí, kterou utnul hostující Čvančara. Ten využil chyby v rozehrávce Bohemky a postupoval sám na Koubu, který ho ovšem vytlačil do ostrého úhlu a s následným pokusem si poradil. Ve 36. minutě se opět prosadili hráči Bohemians, kteří předváděli lepší výkon než jejich soupeř. Prosadil se Jeslínek, který zužitkoval centr Buneše z pravé strany. Hned po dvou minutách dostal Jablonec velkou šanci snížit skóre, když se po faulu Braka pískala penalta. Pokutový kop následně proměnil Breda a vsítil kontaktní gól. Po divoké dvouminutovce už se úvodní poločas dohrál bez dalších větších příležitostí.

Druhý poločas se hrál v poklidnějším tempu a k vidění toho moc nebylo. Důležité je zmínit střídání z 65. minuty, kdy se na hřiště dostal Bassey. Ten po třech minutách rozvlnil síť po samostatném úniku, kdy obešel gólmana hostů a posílal míč do prázdné brány. Bohemka byla lepší a Jablonec k ničemu nepouštěla. V 79. minutě se prosadil opět Bassey, který se ve vápně prodral k zakončení. To ovšem z jeho strany nebylo vše, protože po faulu obránce Jablonce kopala penaltu i Bohemka, a kdo by odmítnul nabídku na hattrick. Bassey si tedy postavil míč na puntík a svůj hattrick zkompletoval.

Bohemka poskočila na krásné druhé místo nadstavbové části a Jablonec poslala na sever Čech s debaklem 5:1.