Dnes v Ďolíčku Dětský den, legendy i Memoriál LP

Dětský den, Utkání legend a Memoriál Lukáše Přibyla už dnes!

Dnes v Ďolíčku Dětský den, legendy i Memoriál LP

Dnes bude v Ďolíčku opravdu nabitý program, budou se zde konat hned tři akce! Přečtěte si jejich přesný časový harmonogram a důležité informace.

Brány stadionu se otevřou ve 14:00 a začne se Dětským dnem. Pro malé i velké návštěvníky bude připravené zábavné vystoupení a řada atrakcí (skákací hrad, biatlonová střelnice, šlapací autodráha, balónky, malování na obličej, fotbalpool, fotbalová klec, atd.). Program Dětského dne končí v 15:30 (atrakce budou přístupné i poté). Až do konce Dětského dne (do 15:30) se v Ďolíčku nesmí kouřit a nebudou se prodávat alkoholické nápoje. Dětský den se koná za podpory Městské části Praha 10.

V 15:30 se na hřišti bude hrát Utkání legend mezi celky Karla Dobiaše a Jozefa Adamce. Tato akce už nespadá do Dětského dne, takže od 15:30 už se v Ďolíčku mohou prodávat alkoholické nápoje (a dobrá klobása se tedy už dá zapít zlatavým mokem).

Legendy jako Panenka, Čapkovič, Zelenský či Vízek ukážou své umění v zápase na 2 x 30 minut. Po nich přijde na řadu třetí středeční akce. V 16:45 začne Memoriál Lukáše Přibyla, který obstará utkání mezi Real Top Praha (celek složený z umělců a ještě nedávno hrajících fotbalistů) a Los Hokejos (tým složený z hráčů NHL a top evropských soutěží). Fotbal si zahraje i hvězdný David Pastrňák!

Dětský den se bude konat za podpory Městské části Praha 10.

Vstup na všechny středeční akce je ZDARMA.